Friday, November 5, 2010

Home » » Petua Buat Maksiat

Petua Buat Maksiat

Share

Petua Buat Maksiat

Kali ni saya nak ajar petua macam mana nak buat maksiat. Okey..Ready semua..1.....2.....3.....

v


v



v


v


Opsssss...Rupa-rupanya tak ada pun petua buat maksiat kat blog ni..Yang ada pun mungkin cara nak elak maksiat kot..Sori geng....Anda tersalah jalan..Pilihlah jalan yang lurus, jangan pilih jalan hitam macam filem bohsia tu.

Entri kali ni tak dak pa yang best pun..Bukan nak buat kontroversi..Tapi dah memang orang cari nak buat macam mana kan. Semalam dok godek-godek tengok blog tiba-tiba mata terpandang kat satu keyword ni......

v


v




Macam-macam perangai budak zaman sekarang ni kan. Tak tau la budak-budak ka orang tua..Tak kan nak buat maksiat pun nak kena ada tutorial kot..Waduh3!!Kalau nak jugak petua nak buat maksiat jom tengok bawah:


v


v


v



v


v
Nahhhh!!!Ambik sebijik!!!!!!



16 comments:

tehr said...

petua?
tak ingat ketua ke?
sapa la yang cari petua camtu...

zuar said...

tu la pasal..nak buat maksiat pun nk kena ada petua..kekeke

Bro Framestone said...

nnt bro sharekan panduan buat maksiat di blog bro...

insya'lah if tiada pe2 halangan minggu depan bro akan publish...

plz remind bro takut terlupa

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

YobSumo said...

marilah membanteras maksiat!

zuar said...

broframestone: haha..ok gak tu bro..mst trafik naik mencanak punya nnti kn..hahaha

yob: yaaa...marilah mariii..kita mengundi...oppssss..hehe

.:: Miu Miu ::. said...

haa tu mesti budak2 baru nak belajar tu.. haha..

Bro Framestone said...

he..23x tue pun klu ramai yg search keyword tue..

nie org yg skru otak die longgar dah tue

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

zuar said...

miu miu: xtau la budak ke bapak budak miu miu..hehe

bro framestone: bukan dh longgar..mmg xde skru lgsg dh tu..trcabut trs.tu pun nak search..muahaha

Amir Said said...

masyaallah.. macam2 la dorang skg ni... bawak2la bertaubat..

Kancilbiru said...

hahah ni mesti budak2 zaman sekarang...tak dak keja nak di cari petua jugak bab tu pun..

zuar said...

Amir Said: tula pasal.search la cara nk bertaubat ke..sng ckt hati..hehe

Kancilbiru: budak2 baru lepas mimpi kot kancilbiru:-D

Zairie Husin said...

petua buat maksiat?? kahkahkah.. ada jugak kan orang cari pasal tu.. lawak betul.. hehe

Bro Framestone said...

nie entry seperti mana yg dikehendaki he..23x

ada kredit nama mu kat situ

http://www.broframestone.com/2010/11/panduan-membuat-maksiat/

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

zuar said...

haha..igtkn bro cakap je..rupanya btl..tp bgs la petua maksiat tu..nnti saya share kt blog ni plak bro..haha

wan slumber said...

sott.. 8-}

wan slumber said...

hahahaaaa.... kalo dah kawen xpa la ... =))

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive