Thursday, November 18, 2010

Home » , » Video Pengumuman Tarikh Perkahwinan Mizz Nina dan Noh Hujan

Video Pengumuman Tarikh Perkahwinan Mizz Nina dan Noh Hujan

Share

Video Pengumuman Tarikh Perkahwinan Mizz Nina dan Noh Hujan

Salam Aidiladha kepada semua yang sudi singgah harini..Banyak tak buat korban??Ada daging lebih tak??Huluq-huluq mai la kat sini sikit. :-D. Dah dua hari tak buat entri sebab kat rumah tak dak line tenet. Nak kena pi cc gak update.:-$. 21hb nak kena pi UiTM Shah Alam balik ada program finishing school untuk budak-budak final year. Malasssssssnyaaaa.....

Berbalik kepada cerita asal tentang tajuk tarikh perkahwinan Mizz Nina dengan Noh Hujan yang akan berlangsung pada bulan Julai tahun tahun depan. Tarikh pertunangan 6 November 2010. Uiksss..Bertunang senyap-senyap tak habaq kat orang no..Majlis pertunangan dibuat senyap-senyap tanpa pengetahuan pihak media. Patutla Noh nampak makin berisi sebab bahagia kot. Bertuahla badan akan dapat bini cantik.Noh pun apa kurangnya ye dak?Entri lama pasal Mizz Nina dengan Noh nak bertunang. 

Kalendar Penting Mizz Nina ft Noh:

Pertunangan: 6 November 2010
Akad Nikah: 1 Julai 2011
Persandingan: 6 Julai 2011





Nak tau lagi tengokla sendiri kat video bawah ni k. I loike Mizz Nina:-D




Dah dengar ke belum lagu duet Mizz Nina ft Noh Hujan - Kurnia??

4 comments:

y@n@ M!B said...

wahh tahniah to mizz nina..hehe~ bila lak pengumuman majlis zuar? eh! =P

zuar said...

zuar tunggu mizz nunu dulu..hahaha.xpun tunggu yana dulu.baru zuar.hehe

biskut said...

cantik ker Mizz Nina...besa2 jer pon,sib bek mekap tebal.Tapi takper,jangan kejap jer.ade virus melanda dunia artis,Virus cerai.

zuar said...

biasa2 je..tp boleh la kn..hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive