Monday, December 27, 2010

Home » » Final Piala AFF Suzuki: Suspek Main Laser Tertangkap Jugak Akhirnya!

Final Piala AFF Suzuki: Suspek Main Laser Tertangkap Jugak Akhirnya!

Share
Final Piala AFF Suzuki: Suspek Main Laser Tertangkap Jugak Akhirnya!

Kecoh semalam game Malaysia vs Indonesia stop 5 minit sebab laser...Budak mana la yang main semalam tu..Buat menyusahkan orang. Nasib baik game tak cancel...Hebat jugak penangan laser ni sampai jadi isu besar kat twitter. Tapi...Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga orang cakap kan..Nak lari mana..Kamera banyak..Mesti dapat tangkap jugak suspek yang main laser tu..Apa hukuman kita nak bagi kat dia ni??? Jom tengok gambar suspek tu kat bawah.

v

v
v

v

v

v

v

v

Haaa...Ni la dia gambar suspek tu yang tertangkap dek jurukamera yang guna kamera mahal kat situ.


Oooo...Korang nak tangkap aku ye...Nak bagi hukuman kat aku la ni?? Tryla...Sekali aku fire kepala korang dengan stadium-stadium tu runtuh macam kat Terengganu tu..Hua3..Just joking^_^

Kredit to borakkosong untuk gambar ni.

25 comments:

Admiral Hafiz said...

cehhhh!!
wat saspen je



Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

zuar said...

haha..nape bro?ada masalah ke?btl la..tak kan nak menafikan lagi gambar tu.^_^

BJ said...

hahahahaha.... kelakar...

Pert Doherty said...

haha.. jahat punye org jepun (otomen)...

redfar said...

hahaha.. memang terbaik punya pelaser.. mesti mulut dia laser.. (leh ckp ker)

YanaMIB said...

haha mcm² lah dorang nih...pasni ada la security utk laser kt setiap stadium..;))

Mohamadazhan hjDesa said...

hahaha, jgn runtuh stadium

Sallehudin Said said...

erm ..
semalam tak nampak pulak ultraman tu ..
hehe =))

hiDAyah_muRNi said...

hahaha. boleh pulak macam tu..

zik said...

keh2... terkena beb...

Anonymous said...

stupid!

Ieqa Swetluv said...

powerla ultraman tibe2 datang turun padang gak huahuahua

ika~~ said...

hahaha!
tak gune pnye otomen!

hollowgram said...

jhat tul otomen ni. :D

amry said...

adeh!! terkena aku. menarik bro gambar tu. guna photoshop erk?

darkbatman said...

ahahaha.
suspen btol..
xleh blah!

hans said...

hahahahaahhha
memang lawak la
kreatif sapa yang edit pic tu
hehehehe
sakit perut ketawa

P/S : 5 Perkara Yang Aku Tak Suka Bila Terperangkap Gara - Gara Kesesakan Jalan Raya

armouris said...

tahniah Malaysia! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

the bert said...

tp naseb baeklah game smlm x postpon..

Rajin said...

Hak3...poyo...menang isu kalah pon lagi la isu...so x payah sokong mane2 sudah...mcm aku...sng idop...main bola sindirik lagi best...x payah pikir nk kelua isu lazer la...ape la...last2 keluarkan air sendirik & minum...ilang dahaga...abis cerite...

zuar said...

BJ: memang pun..sape la yg edit tu..kreatif sungguh..hehe

pert doherty: haha..otomen versi BI pun ade gak..bukan jepun je

redfar: boleh je..kalau dah tukar jadi orang la..haha

yanamib: main dlm sangkar bleh kot..pastu sangkr tu letak cermin kalis cahaya..haha

azhan: dah tgk ke blum otomen fire stadium kat terengganu tu??hehe

sallehuddin: tu la pasal..nampak laser je..halimunan kot..hehe

hidayah: bleh la..dah drg bising sgt sebab laser leh kalah..hehe

zik: nape bro?tak caya ke??^_^

anon: whats wrong men???

ieqa swetluv: yela ieqa..kan dh kena tgkp tu..naya je trn kt pdg:-p

ika: tu la pasal..kecoh je nak trn gak tgk org men bola..keh3

hollowgram: jahat ke?baik la sebab dia buat kat player indon^_^

amry: yup..photoshop la tu..xkn otomen trn btl2 bro..hehehe

darkbatman: suspek bro..bukan suspen..hahaha.

hans: tu la pasal hans..memang kreatif + rajin dok edit gmbr2 ni semua.hehe

armouris: Malaysia boleh!!^_^

the bert: tu la..kalau tak memang kena sembelih la otomen ni..hua3

ibh said...

Loooo..akakakakkaa..lawak..lawak...buat suspen ja...

one_cyberdyne said...

gue dah terkena!!!x guna punya ultraman....lu nak fire pun g lah fire kat Israel lagi bgs....kan?

Anonymous said...

ain't like your joke.. so sorry ;(

-came from japan-

hatimujiwaku said...

link komen dari indon.....http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487147187858&set=a.486688797858.276500.244699362858&comments&pid=5737178&id=244699362858

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive