Sunday, December 12, 2010

Home » » Free Domain By BroFramestone.com

Free Domain By BroFramestone.com

Share

Free Domain By BroFramestone.com

Hari ni merupakan hari terakhir contest Free Domain By BroFramestone.com untuk teka berapa yang Broframestone cashout pada 30 November 2010. Hadiah utama berupa domain percuma untuk satu tahun + RM20. Contest ni akan tamat pada 12 December 2010 sebelum 11.59 malam. Jadi, mari sama-sama kita join bagi yang ada blog. Syarat-syarat penuh untuk join contest ni boleh ke blog BroFramestone sendiri ok. Hint pun Broframestone dah bagi. Harap-harap bertuahla kali ni. Sebelum-sebelum ni memang tak pernah bertuah pun ^_^


Contest dari BroFramestone

Tekaan Nuffnang yang dia cashout RM565

Dan korang boleh join sama

1. J.M.R
2. Mie
3. Amanz
4. Scha
5. Admiralhafiz

Klik pautan ni sebelum 12 December 2010 pukul 11.59 malam.


Second time join contest ni....^_^

2 comments:

Bro Framestone said...

Ok Zuar.. bro dah upodate dh dalam list

zuar said...

Thanks bro..^_^. Bertuah ke tak ni ye..hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive