Saturday, December 11, 2010

Home » » Gambar Camaro SS a.k.a Bumblebee Transformers di KLIMS 2010

Gambar Camaro SS a.k.a Bumblebee Transformers di KLIMS 2010

Share
 

Gambar Camaro SS a.k.a Bumblebee Transformers di KLIMS 2010

Petang semalam hari jumaat bersamaan dengan 9 Disember 2010 saya bersama 2 orang rakan ke Kuala Lumpur International Motor Show 2010(KLIMS 2010) di PWTC. Memang best sangat-sangat sebab dapat tengok banyak kereta mahal-mahal (kereta sebenar bukan kereta mainan) yang nak beli memang tak mampu lagi sekarang ni. Tunggu jadi CEO dulu baru boleh dapat rembat sebijik gamaknya. Sekarang ni mampu tengok je la.....^_^. Owhhh Kereta idamanku Proton Inspira...hehehe

Apa yang menarik kat sana yang membuatkan ramai orang terpegun adalah dengan kehadiran kereta Camaro SS yang digunakan dalam filem Transformers. Kereta ni la yang jadi Bumblebee yang cute + mengada-ngada sangat tu...^_^. Dengar cerita sequel filem Transformers baru bertajuk Transformers - Dark of The Moon akan keluar pada bulan julai tahun 2011 nanti. Nak tengok trailer boleh tengok kat sini Trailer Transformers - Dark of The Moon . Nanti kita boleh tengok lagi kereta Camaro SS a.k.a Bumblebee Transformers ni beraksi kan..Nak tengok gambar-gambar yang saya ambik tu boleh tengok kat bawah ni. Sori la kalau tak cantik sebab photographer amatur je ^_^. Try tengok sport rim ada lambang Transformers..Cantik!!

P/s: Tengok kereta je..Jangan tengok benda lain...

Masa tengah syok tengok kereta ni tiba-tiba ada satu kejadian yang tak diingini berlaku...Nak tau tak apa???Tengok bawah lagi

v

v

v

v

v

Tadaaaaa.....Camaro SS dah pun bertukar jadi Bumblebee Transformers. Smart siot ^_^



Cantik tak model  Camaro SS a.k.a Bumblebee tu???:-D



16 comments:

refguard said...

Gambar ke 4
suapa punyer kerja la g tangkap gambar dari bawah.
awek tu dah la Hot

zuar said...

refguard: tu la pasal..sape la yang amik gmbr tu kan(gelak guling2)

mie said...

fuyoo!!
rugi gue xpergi ni..
heheee

ardinihumaira said...

awwww tak jadi dni tengok kete. nak tengok awek cun. eee comeynye awek tu :D

Mknace said...

:):):)
ganaih.. sib baik awek tu dan cover lagi

Lala said...

wow,cantik model

zuar said...

mie: perghh!!!memang rugi beb..hehe

ardinihumaira: jgnla tgk awek tu..kecian kat dia dok tersengih dari pg smpi ke mlm..hehe

mknace: hehe..tu la pasal^_^

lala: memang pun:-p

rajin said...

o...aku dah bukak P.O dah semalam...x lame lg spi ar tu...skrg mungkin tgh load dlm kapal kot nk deliver ke rumah aku...klu nk try plz :)] me di talian 012-3456789 ok...=))

Izzat Aziz said...

wah lawa gila.. bukan awek tu bumblebee tu.. dia tukar dari keta ke? ke keta lain robot lain? hehe

zuar said...

izzat: dari keta jadi robot la:-p

bekas pelajar AM228 said...

aku suka gamba awek 2.... rugi sepanjang zaman aku x p... nk bergambar dgn awek 2 je..

zuar said...

aku pun suka..i loike beri2 much..hahaha

tapi siapakah gerangan tuan hamba bekas pelajar AM228 ni?huhu

♥ manje ♥ said...

salam ziarah

erk... takde gmbr ms dia 'transform' ke? :p

zuar said...

manje: tak sempat nak amik la manje..laju sgt dia transform..kekeke

cikpia said...

wow!!! sangt menarik!!!! sangat rugi tak pi aritu..... =(

zuar said...

cikpia: memang rugi..awek cun2 siot..hahaha

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive