Sunday, December 12, 2010

Home » » Gambar Perodua Bezza a.k.a Perodua Iron Man di KLIMS 2010

Gambar Perodua Bezza a.k.a Perodua Iron Man di KLIMS 2010

Share

Gambar Perodua Bezza a.k.a Perodua Iron Man di KLIMS 2010

Tak habis lagi dengan KLIMS dia ni...Huhu. Sori la ye. kawan-kawan..Nak buat entri pasal benda lain idea belum datang lagi. Yang ni je idea datang.^_^. Kali ni nak tunjukkan gambar Perodua Bezza yang saya ambik masa pergi ke Kuala Lumpur International Motor Show 2010(KLIMS 2010) haritu. Sebab pe Perodua Bezza a.k.a Perodua Iron Man? Nampak tak lampu depan tu macam mata Iron Man? Tak caya??Tengok bukti kat bawah ni.


Sama tak??



Jom tengok gambar Perodua Bezza dari pandangan lain pulak ye...


 Ni video serba sedikit mengenai Perodua Bezza. Nak tau kelebihan Perodua Bezza sila la tengok. Video ni saya tengok dari blog Arena Kereta. Ada 2 video. Lagi satu video masuk sini k

 

Cantik tak model Perodua Bezza tu?? Kalau keluar betul-betul memang superb la Perodua. I loike Perodua Bezza pulak ^_^. Tapi malangnya masih lagi model konsep. Belum tau lagi bila nak keluar....

Info tambahan: Kedah kalah plak dengan Kelantan Final Puncak Piala Emas Raja-Raja tadi. Kalah penalti lagi...(4-3). Apa-apa pun tahniah la Kelate..Gomo Kelate gomo^_^

9 comments:

Kool Stuffs said...

Enxik Kool ase designer dia dpat inspirasi dr stu r kot...haha

zuar said...

inspirasi dari mn?iron man ke?hehe

Riderz said...

hahaha.. sama2

klo dpt angkat bezza pun bezz nih :p

mie said...

fuh!!!
nampak pelik plak pintu tu..
heheee

zuar said...

riderz: angkat duit byk2 bleh angkat Bezza^_^

mie: pelik tp cntik n kreatif.mnarik gak tu..huhu

J.M.R said...

aku lagi suka model chevrolet...hahahah

zuar said...

JMR: bro..model chevrolet @ camaro SS aka bumblebee ke?kita serupaaaaaa...^_^

mire said...

totally prius...see..chasis same with toyota..lol.

emma said...

Klu laki aku beli ni,,,aku xnk drive,,,aku nk duduk je kt sebelah diam2,,,,layan,,,xnk kuar kete,,,hahahak

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive