Saturday, December 25, 2010

Home » » Koleksi E-book Majalah PC Tahun 2010

Koleksi E-book Majalah PC Tahun 2010

Share
Koleksi E-book Majalah PC Tahun 2010

Selamat hari minggu kepada korang semua dan selamat bercuti khasnya buat penganut agama Kristian yang menyambut Hari Natal @ Hari Krismas hari ni. Merry Christmas diucapkan .Semalam dengan hari ni saya busy sikit buat kerja part time tolong member buat event wedding sebab tu tak sempat nak update blog semalam. 

OK la, sementara tak busy sekejap hari ni saya nak share dengan korang entri berkaitan dengan e-book Majalah PC. Bagi peminat-peminat Majalah PC yang tak sempat baca dari awal tahun sampai hujung tahun untuk tahun 2010 ni korang boleh download koleksi e-book Majalah PC yang saya kumpul bermula dari bulan Januari hingga bulan Disember 2010. Koleksi e-book Majalah PC ni diupload oleh LeeSha dari http://torrent.jiwang.cc. Saya cuma tolong share je..^_^. Kalau korang nak banyak ilmu pasal komputer ni bolehla baca Majalah PC ni..Banyak info berguna boleh kita belajar. Majalah PC majalah peveret i u know..^_^. Tunggu apa lagi...Download la cepat!!
 







 






Dah puas download ke belum ni??^_^

2 comments:

ambidext9 said...

nice!thanks for sharing

http://ambidexterous9.blogspot.com

zuar said...

welcome..jangan lupa singgah lagi n lagi k..:-p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive