Sunday, December 19, 2010

Home » , » Nak tengok Status Facebook Korang Dari Mula Sampai Sekarang tak??

Nak tengok Status Facebook Korang Dari Mula Sampai Sekarang tak??

Share

Nak tengok Status Facebook Korang Dari Mula Sampai Sekarang tak??

Tora datang lagi....Dengan tutorial terbaru untuk pengguna Facebook..Sapa yang suka main Facebook jangan angkat tangan..Dah tau dah semua suka main kan?Kalau tak suka pun buat-buat la suka naaa...Hmmmm...

Korang dah main Facebook berapa lama?? Setahun??2 tahun??14 Tahun?? Agak-agak la 14 tahun..Tipu la korang ni...Facebook pun lancar tahun 2004. Baru 6 tahun la..Tua 3 tahun dari Nuffnang ye dak??Mark Zuckerberg owner Facebook ni muda-muda lagi dah kaya kan. Girlfriend Mark Zuckerberg pun hot gak tau..Hot ke??

Ok la..Korang dah lama main Facebook kan..Saya baru lagi dalam Facebook..Jarang main sangat pun. Sebab tu tak banyak pun update status. Kalau korang nak tengok history status Facebook korang dari awal-awal dulu sampai la sekarang boleh guna aplikasi Facebook kat bawah ni







Amacam??Best tak??Apa yang korang membebel dari mula main Facebook sampai sekarang??

9 comments:

LanaBusyBee said...

waah, tutorial yang besh ^^...xsangka ada ek, rajin dok godek2 app kt fb yer ^^...penah gak lana terpk mcm tu, nk tgk balik, join fb 2007 lagi,jenuh la ahahaha

mie said...

wah!!!!
banyak la kisah silam nnti
heheee

syahrilhafiz said...

cun gak, zaman bila eh aku start main FB ni
hurmmm=))

Gadis~Gula~Gula said...

x minat fb~ jarang on9~ ta bnyk status yg d buat~ 8-}

Izzat Aziz said...

aku setiap kali wall dah banyak benda, aku delete yang lama-lama..haha

Ein Auzai'y said...

mmm...bagus boleh check...thanks...

Rajin said...

Hak3...woi...pemilik blog...kantoi la aku mcm nie...,habis la terbongkar segala empayer kecurangan yang aku bina dengan segala penat lelah & strategi super excelent aku selama inie...oh tidak... :-o

zuar said...

lana: jenuh dok teringat kisah silam kan..hehe

mie: hehe.tau xpe..luka lama berdarah kembali..kah3

syahrilhafiz: boleh tengok kat tarikh tu bro..ada tulis^_^

gadis gula-gula: sama la kita..keh3

izzat: rajin sungguh..hehe

ein: welcome ein^_^

rajin: woi rajinn..ko kan rajin..delete la balik..hahahaha

adeq_most wanted said...

game bola ada ka 2010.?

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive