Friday, December 17, 2010

Home » , » [Panas]12 Teknik Senaman untuk Kurus Dengan Cepat!

[Panas]12 Teknik Senaman untuk Kurus Dengan Cepat!

Share

 [Panas]12 Teknik Senaman untuk Kurus Dengan Cepat!

Sapa nak jadi kurus angkat kening cepat!!!!Ehh...Ada orang try angkat kening nak jadi kurus. Kantoi!!Muahaha. Agak-agak la nak kurus kena angkat kening. Ingat bulu kening tu Jus Mate ke hap sampai boleh jadi kurus. Citt!!! Saya dah kurus tak mau angkat kening. Tak mau jadi kurus tapi nak tambah anak berat lagi gimana mau buat pak??Udah berapa banyak bapak makan tapi besarnya ngak mau-mau. Bikin bapak rungsing aja!!!

Apa yang ko merepek ni zuar oii!!!Udah-udah la membebel tak tentu pasal. Lu bikin gua panas ni! Opsss..Terlebih sudah...Sebenarnya di pagi yang hening ini daku ingin menunjukkan 12 teknik mudah senaman untuk kurus. Teknik ni diajarkan kepada kita oleh guru senaman yang diketuai oleh Mr and Mrs Han Jin. OK..Bagi sesiapa yang nak kiok kurus dengan cepat boleh ikut teknik senaman di bawah yooo!


 Mari kita mulakan sekarang...Are u ready?1 2 go!!

v


v

v


v



Teknik 1: Kuak terlentang



Teknik 2: Bersila dengan kaki sebelah sambil menutup tutttt(Maloo Style)



Teknik 3: Mendepakan tangan sambil mulut ternganga(Kuak kupu-kupu Style)



Teknik 4: Tarian Tango Style



Teknik 5: Gaya bebas sambil tersenyum(Cool Style)



Teknik 6: Gaya Selamba(Bajet Macho Style)



Teknik 7: Doggy Style(%&@$)



Eh!!!Baru 7??Mana lagi 5??Lagi 5 boleh tengok sini 12 teknik terbaik dari Mr and Mrs Han Jin


Agak-agak korang boleh kurus tak buat gaya camni??Kohkohkohkohkiokk!!!Nenong3!


10 comments:

mie said...

dogie style!!!
hahaaaaaaaa

ibh said...

:)) akakakak..tertipu ja..tp ok gak stail senam tu boleh di ikut tu...Tp yg teknik 7 tu tak tahan...:))

Izzat Aziz said...

haha comel betul.. yang last tu tak leh blah

Gadis~Gula~Gula said...

comel melampau~ haha~

zuar said...

mie: doggy style tu pe ek mie??keh3

ibh: ibh tak tahan pe ni?bek bgtau cepat!!hahaha

gadis gula-gula: comel la makhluk ciptaan Allah kan.cuma xleh pegang je..hehe

the bert said...

kuak terlentang mcm susah je nk buat..

Muhamad Syazwan bin Samsuddin said...

u just waste my time

Anonymous said...

=)) cute sngt.. nk wat ar...

zuar said...

hahahaha:-p

Anonymous said...

btul ke buat mcm tu...x cayelah
boleh jamin ke??? :-o

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive