Thursday, December 23, 2010

Home » » Pemenang Augerah Skrin 2010(ASK 2010) Pilihan zuarxpdc.com

Pemenang Augerah Skrin 2010(ASK 2010) Pilihan zuarxpdc.com

Share

Pemenang Augerah Skrin 2010(ASK 2010) Pilihan zuarxpdc.com

Memandangkan kehangatan dan debaran Anugerah Skrin 2010 makin terasa, blog zuarxpdc.com pun tak lupa nak memeriahkan lagi kemuncak anugerah tu untuk cuba nasib teka calon yang akan menang nanti..Nak jadi sotong Paul jap boleh??.Muehehe.

Anugerah Skrin 2010 bakal ditayangkan secara langsung (Live) di TV3 pada 24 Disember 2010, hari Jumaat ni (Esok). Sebanyak 25 buah filem, 17 telefilem dan 12 drama rantaian telah berjaya tercalon dalam ASk 2010 kali ni. Kalau nak tengok live secara online boleh ke  sini.


Antara calon pilihan blog zuarxpdc.com adalah:


Filem Terbaik - Papadom



Pengarah Filem Terbaik  - Allahyarham Yasmin Hani (Muallaf)



Pelakon Filem Lelaki Terbaik - Farid Kamil (Lagenda Budak Setan)



Pelakon Filem Wanita Terbaik - Lisa Surihani (Lagenda Budak Setan)



Drama Terbaik - Taubat Nasuha



Pengarah Drama Terbaik - Jinggo (Taubat Nasuha)

 


Pelakon Drama Lelaki Terbaik - Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)



Pelakon Drama Wanita Terbaik - Norkhiriah (Antara Garisan)



Drama Rantaian Terbaik - Nur Kasih



Drama Komedi Bersiri - Senario



Calon-calon yang tak berjaya harap maaf. Keputusan pengadil adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan diterima. Huahuahua



Pilihan korang plak??



Setuju tak dengan pemenang-pemenang ni?? ^_^



Kita tunggu dan lihat siapa yang kena!!!

3 comments:

Sharinginfoz said...

kita tengok siapa yang menang malam ni

HAZWAN17 said...

jom kita tengok siapa yang kena......
persaingan hebat-hebat belaka

Ray ban malaysia said...

Smart Ray ban Farid Kamil pakai

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive