Saturday, January 29, 2011

Home » » Akaun Facebook Ayu Raudhah Kena Hack???

Akaun Facebook Ayu Raudhah Kena Hack???

Share

Akaun Facebook Ayu Raudhah Kena Hack???

Terkejut gak baca paper Utusan Online tadi yang akaun Facebook my ex-gf Ayu Raudhah kena ceroboh ataupun dalam kata lain bahasa komputer kena hack..Huk3. Saya yang nak add dia ni pun tak bleh lagi..Korang tengok gambar atas tu "The user already has too many friend requests":-(

Takkan korang jeles Ayu Raudhah kawin ngan Zaquan kot..Ke nak Ayu Raudhah kawin ngan aii...Hak3. Tak baik betul la korang ni... Eh??Bukan korang yang baca ni..Tapi si hackers tu..Jom baca cepat kalau yang tak baca lagi.

KUALA LUMPUR 28 Jan. - Pelakon jelita, Ayu Raudah Che Wan, 27, hari ini merayu kepada pihak yang tidak bertanggungjawab supaya menghentikan perbuatan menceroboh laman sosial Facebooknya.

Menurut Ayu, perbuatan mereka yang menggodam Facebooknya itu menyebabkan beliau tidak dapat dihubungi melalui e-mel oleh para penerbit filem kerana kata laluannya sudah ditukar.
"Sebenarnya dua bulan sebelum Ayu melangsungkan perkahwinan, laman Facebook Ayu tidak boleh dibuka kerana kata laluannya telah ditukar oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

"Kali pertama penceroboh menggodam Facebook Ayu, Ayu masih boleh membukanya tetapi kali kedua Ayu gagal kerana mereka tahu segala-galanya tentang Ayu dan telah menukar kata laluan itu."

Hahh!! Sapa la yang buat kerja ni?? Memang tak dak kerja sungguh...Kalau ye pun nak hack pergi la hack akaun Facebook Mark Zuckerberg ke, Bill Gates ke..Tapi jangan hack akaun Facebook aiii sudah la...Lariiiii!!!


Selingan jap..Hot nii gambar ni...Hik3


p/s: Bagi yang tak tau lagi, ecece saya pun baru je tau baca paper tadi..Majlis persandingan Zaquan Adha dengan Ayu Raudhah bagi pihak lelaki akan diadakan di Dewan Pusat Dakwah Islamiah Paroi, Seremban esok pukul 11 pagi..Tunggu la gambaq depa bersanding esok naa...Huk3


Esok aii nak pi outstation kat Dungun dengan Kemaman 4 hari..Bye2..^_^

8 comments:

amry said...

apa kes FB X ko kena hack ni...eh? X ko? hehehehe

ibh said...

Emmm..comei lote ayu raudah ni...:)

Dewi Batrishya said...

Ni die-hard-fan Ayu & Zaquan ke? hahaha
FB mmg xslamat pun.. sejak azali lg.. :P
so, beware of all your personal details..
Change your password regularly or you'll be the next victim.. LOL..

s.y.a.r.q said...

ade org jeles ayu kawen ngn zaquan ler tu...huhuhu,,,u pegi la tulun hack balik FB ayu tu dr hackers tu..mesti ayu nnt bg kiss pp dye hahahaha:p

zuar said...

amry: tula pasal..jeles btl drg dgn x aku..hak3

ibh: la..baru nak tau ke ibh..heee

dewi batrishya: ya..tepat sekali..selalu2 la tukar password k...^_^

syarq: ala...jgnla ckp cmtu...ni yg geram nk sgt ni.ahahahaha

Blur said...

FB dah x selamat la kalo cam nie...

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

zuar said...

blur: selamat klu guna cara yg betul^_^

Acg said...

Suatu ketika dulu aku juga pernah meminati ayu raudhah. Hihihi. Kini dia isteri orang.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive