Sunday, January 2, 2011

Home » » Ayu Raudhah Breast???

Ayu Raudhah Breast???

Share

Ayu Raudhah Breast???

Wah3!!Ada apa dengan breast Ayu Raudhah ni??? Awat ramai sangat orang nak tengok breast Ayu Raudhah hah?Korang tau tak Ayu Raudhah dah nak kawin 21  hb Januari 2011 ni?? Gatai hangpa noo....Ayu Raudhah kawin sama siapa?? Ayu Raudhah vs Zaquan Adha la geng...Repot sama itu Zaquan Adha baru tau..hak3

Macam-macam perangai orang kita ni..Ade ke patut search keyword Ayu Raudhah breast. Search la pasal Scarlett Johanssen ke, Angelina Jolie ke..Baru best..keh3. Mentang-mentang la Ayu Raudhah dah nak kawin bulan ni, kome gatai nak tengok breast Ayu Raudhah ye yob??



Nah ambik ni bukti keyword yang orang search pasal Ayu Raudhah tu..Ingat i tipu ke..huk3




Kalau nak tengok sangat terjah entri kat Beautifulnara kat bawah ni. Saja try search kat google apa yang keluar guna keyword tu. Keluar la entri kat Beautifulnara ni..Blog Beautifulnara femes kat Malaysia tau..

Siapa punya breast paling mantap?
Ayu Raudhah Seksi Dalam Mangga

Ayu Raudhah Merenung Tajam ke Mata Anda


Biodata Ayu Raudhah:
  
NAMA: Raudah Che Wan
NAMA KOMERSIAL: Ayu Raudah
USIA: 27 tahun
TARIKH LAHIR: 7 Disember 1984
TEMPAT LAHIR: Alor Star, Kedah (Kalau hang pi Aloq Staq aku putaq kepala hang^_^)

Biodata Ayu Raudhah kredit to gambarartis


Selamat Pengantin Baru kepada Ayu Raudhah dan Zaquan Adha..Semoga Berbahagia ke Anak Cucu ^_^.



14 comments:

ceghap said...

beso wooooo ayu raudah punya...huhu

seriwangi said...

seriwangi memang suka dgn ayu raudah...wajah dia manis secantik orgnya, seri wangi paling suka tgk mata dia yg menggoda, untunglah org yg dapat tu:D

saya_arief said...

hahaha..macam mane leh lekat tuu..
;p

YanaMIB said...

erk boleh plak cemtu kn..huhu~

eh klu dia lahir thn 84 umo dia mesti 27 dh skrg..:-/

amry said...

adeh. citor breast la plakkkk...huhuhu....

ibh said...

Kikikiki..apalah yg dicari diaorg tu kan...

Ery Farieha said...

ayu ni macam rozita jugak
breast mantap woo
o.O

zuar said...

ceghap: Haipp!!!! Syhhh!!!:-p

seriwangi: mata die coklat kan??owh, same ngn mata i..hak3

saya arief: tak tau le arief..pelik gak tu..huhu

yanaMiB: aah..27 la kan yana?ke salah??hehe

amry: bukan ko suke ke amry??wahaha..bukan ini kupinta..ecece

ibh: cari breast la ibh..wakakaka

ery farieha: yeke??malunye...wakakaka

zalin said...

hahaha..mantap2..

bro, nape umur dia 23 sedangkan dia lahir thun 1984? mne 1 btol ni?

zuar said...

zalin: dah tukar..heeee..thanks coz sedarkan diri ini..wahaha..baru pasan.

deCrewz said...

Manisnya c raudhah ni tapi kalau bertudung, mesti lagi manis kan daripada terdedah semua.. :)

rajin said...

Wow...."breast" tu ape...?, boleh tolong xplain

Lulu caldina said...

wakakaka...gatal eh...
bagitau emak...ekeke:)]

Tuan-Belog said...

pergghhhh..tajuk nk hot je...haha...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive