Sunday, January 16, 2011

Home » » Aznil Dah Maafkan Zizan Raja Lawak|Semua Orang Buat Silap

Aznil Dah Maafkan Zizan Raja Lawak|Semua Orang Buat Silap

Share

 Aznil Dah Maafkan Zizan Raja Lawak|Semua Orang Buat Silap

Mungkin korang dah tau cite ni kalau selalu baca kat blog-blog ataupun laman Twitter yang buat ulasan pasal Aznil Nawawi a.k.a Pak Nil bengang dengan Zizan sebab buat lawak bodoh yang menyebabkan Pak Nil mengamuk kat Twitter. 

Kes ni jadi masa Zizan yang jadi pengacara Raja Lawak musim ke-2 terbuat lawak dengan memanggil nama ayah Pak Nil, Nawawa. Nama arwah ayah Pak Nil yang sebetulnya Nawawi tapi oleh sebab tersalah ataupun memang sengaja Zizan terpanggil Aznil Haji Nawawa. Korang boleh tengok kat bawah ni yang saya ambik dari Beautifulnara


Tapi kes ni dah settle sebab Zizan dah pun akui kesilapan yang dia buat. Zizan dah mintak maaf kat Pak Nil dengan semua peminat Pak Nil, peminat Zizan sendiri di Twitter.





Mungkin Zizan tak ada niat nak mempersendakan Pak Nil..Mungkin Zizan cuma berniat nak buat lawak..Tapi nak buat lawak biarla dengan lawak yang berakal, bukan lawak bodoh yang boleh buat orang meluat macam kes Nabil dulu. Main-main dengan nama bapak orang ni benda sensitif apatah lagi orang yang dah meninggal dunia. Jadi, jangan sesekali buat lawak tak kena pada tempatnya..Biarla lawak yang boleh orang terima..

Jadi, selesai sudah....Pak Nil dengan Zizan dah pun berdamai...semua orang pernah buat salah...Bila buat salah kita mengaku orang pun tak marah...^_^

Nak baca lagi boleh ke blog Beautifulnara ok

8 comments:

iwan_dextrous said...

elok r mcm tu...jgn gaduh2...sume org buat silap...

Dextrous cyber life

farra8979 said...

sib baik maaf d terima.. ^_^

niesz said...

bgus la kalau da bermaaf- maafan kan..

Alin Marlini said...

biasalah..manusia tak lepas dr kesilapan & keceluparan...

s.y.a.r.q said...

terlepas..bukan sengaja... klu tak dimaafkan xtaw lah :D

zuar said...

iwan: betul tu^_^

farra: tu la pasal..huhu

niesz: bukan time raya je nak bermaafan kan..huhu

alin: yup..kita bukan maksum macam nabi:-)

syarq: maybe die xde niat...tp dh minx maaf ok la tu kn

rockarena said...

zizan tak sengaja nak persendakan nama...apa yang terlintas difikiran itu yang dilawakkan..tapi apa pun terlajak perahu boleh diundur terlajak kata...mintak maaf la brother...janji rock..

nazra mohd said...

nama je pn, bkn main kepala

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive