Sunday, January 23, 2011

Home » » [Gambar]Majlis Resepsi|Malam Berinai|Perkahwinan|Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan

[Gambar]Majlis Resepsi|Malam Berinai|Perkahwinan|Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan

Share

[Gambar]Majlis Resepsi|Malam Berinai|Perkahwinan|Persandingan Ayu Raudhah & Zaquan

Seperti yang kita dah tau awek hot idaman jejaka-jejaka ni, Ayu Raudhah dah pun kena sambar dek Zaquan..Arghh!!Melepas plak rasa..Ahaha. Memang sepadan la kedua-dua mempelam mempelai ni..Sama cantik sama padan..Tapi mempelai tu apa ek??Ahaha. Jom tengok gambar 2 pengantin baru ni kat bawah..Hot...Cun....Sweet....Mantap...Smart^_^.



Semoga berbahagia Zaquan dengan Ayu Raudhah sampai ke anak cucu nanti. Jangan jadi macam artis lain-lain yang kawin kejap dah cerai..Tapi tu kan takdir..Tak boleh nak elak kan..Kena la terima.....Tapi harap Zaquan dapat jaga Ayu ni elok-elok..Jangan main kayu 4..Rugi lol..^_^

Selamat Pengantin Baru....Semoga Bahagia Selalu....


Sumber-sumber gambar ni korang boleh jengok kat bawah ni k...Jangan lupa masuk sebab banyak gambar hot Ayu Raudhah dengan Zaquan masa majlis kawin ni...^_^

Facebook Asmady Ahmad


Nak baca artikel ataupun tengok gambar berkaitan dengan Ayu Raudhah sebelum-sebelum ni boleh terjah kat bawah ni:

Ayu Raudhah dan Zaquan Kawin Januari 2011??
Ayu Raudhah Breast??


Lagi sekali melepas...Sebelum ni Mizz Nina...Ahaha. Tapi cute kan Ayu Raudhah..Betol tak??Ke tak betol??

11 comments:

Dewi Batrishya said...

Huyoo.. cntek.
Sama padan.
Moga berkekalan. amin!

saddam said...

bro, sabar ye... xde rezeki bro zuar nak dpt ayu raudhah... huhuhuhu =))

fAiRy PrInCesS said...

melepas3... hehehe

s.y.a.r.q said...

same cantik same ensem.semoga bahagia.. uwaaaaaaaaaaaaaa Zaquan T______________T

amry said...

aku nak kawinnnn...wwwaaaa

zuar said...

dewi batrishya: tu la...memang sesuai sgt na...hehe

saddam: asyik2 xde rezeki je..bila time nak dpt rezeki kawin ngn artsi ni..hak3..tunggu tiz zaqyah la plak pasni..agaga

fairy princess: buat kali ke 2..agagaga

syarq: sedihnye...ahahaha

amry: jom kita kawin nak amry?ada calon lg x?hahaha

.::cintabungablogspot::. said...

sgt² cantikkk!!! awesome sungguh ayu, cm nk kawen cepat² jek. huhu :p

C28su said...

Chantik giler Ayu....sesuai..moga berkekalan.

bloggerman said...

best ooo

sue. said...

syok tgk pix kawen org..hehe

Che Hazri said...

syok gile klu dpt AYU..
all the best for U..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive