Monday, January 24, 2011

Home » » [New Single]Wali Band - Aku Bukan Bang Toyib|Jom Download!Best!!

[New Single]Wali Band - Aku Bukan Bang Toyib|Jom Download!Best!!

Share

 [New Single]Wali Band - Aku Bukan Bang Toyib|Jom Download!Best!!

Salam semua..Sihat ke tak korang ni? Korang peminat Wali Band tak? Wali Band dah keluarkan single baru ni...Tajuk dia Aku Bukan Bang Toyib..Best siot...Mesti meletup gak single ni nanti..Huk3..Korang nak komen best ke tak dengarla dulu k..Kalau tak best delete je la..:-p. Tapi sure korang tak kan delete punya^_^.


Lirik Lagu Wali Band - Aku Bukan Bang Toyib

Kau bilang padaku, kau ingin bertemu
Ku bilang padamu oh ya nanti dulu
Aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
Untuk membeli beras dan sebongkah berlian

(*)
Sayang, aku bukanlah bang toyib
Yang tak pulang-pulang
Yang tak pasti kapan dia datang

Sabar sayang, sabarlah sebentar
Aku pasti pulang karna aku bukan
Aku bukan bang toyib

Sudah tunggu saja diriku di rumah
Jangan marah-marah, duduk yang manis ya
Aku lagi sibuk sayang, aku lagi kerja sayang
Untuk membeli beras dan sebongkah berlian

Back to (*)(2x)

Sabar sayang, sabarlah sebentar
Aku pasti pulang karna aku bukan
Aku bukan aku bukan aku bukan bang toyib


Download kat sini Wali Band - Aku Bukan Bang Toyib



Amacam??Ada syok ka??

6 comments:

fAiRy PrInCesS said...

bang toyib tu ape? ;))

nony said...

boleh la...

hans said...

terus download
hehehehhe

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

fiza said...

bang toyib tuh apa?hahah :))

zuar said...

fairy princess: ngak tau..jnji best..hahaha

nony: memangla..xla sebest ibu2 bapak2 ye dak?lagu pe tu?cari jodoh..haaa.^_^

hans: jgn xdownload...hehe

fiza: bang toyib tu abang kepada toyib kot..koh3

Anonymous said...

bang toyib, sosok lelaki yang pulangnya hanya lebaran idul fitri atau jarang pulang ke rumah. Dalam lagi ni dia tidak seperti itu, tetap sayangkan keluarga..thanks

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive