Saturday, January 1, 2011

Home » » Selamat Tahun Baru 2011|Selamat Tinggal Kenangan 2010 dari zuarxpdc.com

Selamat Tahun Baru 2011|Selamat Tinggal Kenangan 2010 dari zuarxpdc.com

Share

Selamat Tahun Baru 2011|Selamat Tinggal Kenangan 2010 dari zuarxpdc.com

Pewitt!!!!Entri pertama untuk Tahun 2011. Sori agak terlambat nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2011 buat semua kawan-kawan yang sudi jengok blog yang tak seberapa ni. Tahun 2010 banyak tinggalkan kenangan pahit dan manis buat kita semua. Selama berblogging banyak benda baru yang saya belajar dan kenal ramai otai-otai, rakan-rakan blogger yang selalu jumpa di alam blog tapi tak pernah jumpa lagi di alam nyata ni. Maybe tahun 2011 ni boleh la kot^_^. Kalau nak sebut satu-satu memang tak habis..Ramai....



Antara enri yang agak menarik untuk tahun 2010 yang selalu orang baca antaranya:

  1. Suspek Main Laser Tertangkap Jugak Akhirnya
  2. Koleksi E-Book Majalah PC Tahun 2010
  3. Kalau Korang Rasa Ada Mak Tolong Baca!
  4. Nak Tengok Status Facebook Korang Dari Mula Sampai Sekarang Tak??
  5. 12 Teknik Senaman Kurus Dengan Cepat
  6. Gambar Camaro SS a.k.a Bumblebee Transformers di KLIMS 2010
  7. 6 Trik Website Google Yang Melucukan
  8. 8 Aksesori Tambahan untuk Pengguna Netbook
  9. Teknik Cuci Skrin Komputer Dengan Mudah(Untuk Orang Malas)
  10. Cara Download Gambar Dalam Facebook Dengan Mudah
  11. Gambar Panas/Sexy Arial Dengan Luna Tersebar Lagi!!
  12. 11 Website Best Downlod Free Software
  13. Cara Submit Blog ke Search Engine(Enjin Carian)
  14. Website Paling Kelakar Dalam Sejarah!
  15. Nombor Rahsia Dalam Blog zuarxpdc.com
  16. Ayu Raudhah dan Zaquan Kawin Bulan Januari 2011??
  17. Gambar Rasmi Proton Inspira Selepas Pelancaran Penuh
  18. Senarai 20 Password Paling Lemah Dikenalpasti
  19. Cara Hantar SMS Free Guna MostSMS
  20. Cara Remove WGA Windows 7

Nuffnang dan Youthsays
Tahun 2010 jugak pertama kali saya cashout earnings Nuffnang dan Youthsays.  Tengah tunggu duit masuk je ni walaupun tak banyak. Tak banyak pun duit jugak kan^_^. Korang yang belum lagi ada akaun Nuffnang dengan Youthsays boleh la register cepat..Free je..Duit pun masuk free gak kalau rajin^_^.


Statistik Blog Sehingga Tahun 2010
Untuk statistik blog ni setakat tahun 2010:

- Sebanyak 523 jumlah entri yang di'publish'
- Ada 530 orang yang subscribe melalui e-mel
- 474 orang followers
- 6 Trik Website Google Yang Lucu entri blog ni yang paling popular kat gengblogger
- 1562 orang klik like pada group Sumber Informasi Terkini Facebook dan 
- Average pelawat dalam sehari blog ni 400 orang. 

Emmm...Tak ramai sangat pun kalau nak compare dengan orang lain..Bila la nak dapat follower ke 1000 ni kan??Isk3. Jumlah komen pun tak banyak..Tahun 2011 ni semoga kita semua terus sukses dan mencapai sasaran yang kita nak..Janji kena rajin betul tak?

Kepada yang jadi follower, yang klik like kat group Sumber Informasi Terkini Facebook, yang subscribe malalui e-mel, yang selalu komen, yang komen kat Chatbox, yang selalu masuk tapi tak tinggalkan jejak terima kasih semua sebab korang masuk blog ni....Kalau boleh tinggalkan la jejak baru saya boleh tau sape yang masuk..^_^.Terima kasih..Terima kasih...Terima kasih!


Sekali lagi....Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua!!!I love U all banyak-banyak!!Muah3!!!!^_^

13 comments:

Izzat Aziz said...

Selamat Tahun Baru :)

azi nur said...

happy new year~ BW sini~

~ch@wi~ said...

hpy new year bro...aku org ke-3 jd folower ditahun baru..huhuhu..

Kepentingan Ranking Blog Korang

amry said...

selamat tahu baru bro....moga terus success.wah. blog aku tersenarai...thax u banyak2 lah.hehehe
tak sangka sebab blog aku cap ayam jer..huhu

HAZWAN17 said...

selamat tahun baru bro zuar

finalcross said...

Terima kasih bro diucapkan kerana menyenaraikan nameku ke dlm list kamu. huhu. Tahniah gak kerana dpt menghasilkan entri2 menarik sepanjang 2010. Semoga kita same2 maju ke hdpn dlm arena blog. Happy new year 2011! ^_^

::wan fadhilah:: said...

ehh.. nama sya pun ade. hehe.. pe2pun terima kasih sbb sebut nama di sini.. suka dgn blog ni, byk info yg dpt.. memang sumber informasi terkini la.. btw, selamat tahun baru jugak!! =)

saddam said...

entry menarij 2010 yang no 1 tu best.... ahahhahah WAKENABEB...huhuhuhu

saddam said...

baru lepas like likekat fb.. huhuhuhu share bnda2 yg menarik... tq sbb tag ye.. :D

zuar said...

izzat: thanks..Jgn lupa azam baru..^_^

azi: happy new year jgk..thanks^_^

chawi: bagus la tu..top 3..tapi xde hadiah bro..thanks..hehe^_^

amry: selalu komen kat cni aku nmpak la..yg xkomen cane aku nak kenal..huhu.welcome^_^

hazwan17: selamat tahun baru jgk hazwan..thanks^_^

finalcross: sama-sama bro..yup..semoga kita terus sukses ke dpn..bukan ke belakang^_^

wan fadhilah: sama2..sekadar berkongsi..xbaik kedekut ilmu^_^.

saddam: terkena sebab pe?mana de pe pun..huhu.thanks like^_^

Sharinginfoz said...

selamat tahun baru

syahira abdullah said...

:D
happy nu yer to u. walau agak cikit lambat ^^_

the bert said...

wahhh..blog aku pon ade..thank2..slamat thn br..

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive