Thursday, February 17, 2011

Home » » [Gambar]Spyshot Model Terbaru Proton Dalam Salji|Macam Toyota Caldina??

[Gambar]Spyshot Model Terbaru Proton Dalam Salji|Macam Toyota Caldina??

Share
Korang dah tengok bakal model terbaru Proton ni???

-

-

-

-

-






Sumber gambar: Paultan.org

Model terbaru ni buat test drive kat kawasan salji di eropah. Nak langgar Yeti kot.Ingat ceta Hantu Kak Limah ke hape.Keh3

Body prototype ni macam Proton Exora tapi rendah sikit ala-ala Toyota Caldina gitu

Di bahagian Dashboard tertulis"P3 CFE Turbo CVT3" - Perghh!!Enjin turbo??

CFE - Campro Fuel Efficiency(Enjin campro + turbo??Wowww!!)

Sebelum ni pun Proton dah bagitau nak keluarkan model Exora versi turbo. Tapi belum keluar lagi kan. Ni dah test drive model baru..Enjin pun turbo gak....Pergh!!!Terbaik siot!Bila nak keluar plak model ni. Model Inspira pun dah hot, ramai orang cakap bagus. Sama-sama kita tunggu kemunculannya...Cewah!^_^


Nak baca lagi pasal kereta ni boleh tengok kat bawah ni k:





 
Korang minat kereta pe ye??^_^

3 comments:

♦♦orked♦♦ said...

nk TUAH!!!!!!
sexy gle bontot dia!=)

HAZWAN17 said...

nampak macma plik pulak kereta ni

zuar said...

memang pelik sebab ni bukan design yang betul lagi..huhu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive