Thursday, February 10, 2011

Home » , » [Murah]Notebook Apple MacBook Terbaru Cuma RM250!Cepat2!

[Murah]Notebook Apple MacBook Terbaru Cuma RM250!Cepat2!

Share

[Murah]5 biji Notebook Apple MacBook Terbaru Cuma RM250!Cepat2!

Berita best! Saya baru dapat info dari kawan saya yang supply barang-barang komputer di Plaza Low Yatt. Dia cakap Notebook Apple MacBook yang terbaru di pasaran dia boleh dapat dengan harga cuma RM250.00. Tapi stok terhad! Cuma ada 5 bijik je. So, sape yang cepat dia dapat! Korang boleh tengok spesifikasi Notebook kat bawah ni.


Spesifikasi Notebook:

  • 1.42GHz PowerPC G4
  • 1GB DDR333 SDRAM - 1 DIMM
  • 1000GB Ultra ATA drive
  • SuperDrive (DVD RW/CD-RW)
  • 56K v.92 Modem
  • Internal Bluetooth
  • Mac OS X Tiger
              • Wifi
              • Polistren unibody enclosure
              • Kos penghantaran percuma
              • Harga:RM250.00


              Saya akan bukak bermula pada pukul 11 malam 10/02/2011. Siapa yang berminat sila hubungi saya secepat mungkin.


              Tapi sebelum tu korang boleh tengok gambar Notebook yang nak dijual tu kat bawah ni dulu.


              Cantik tak?? Berminat?? Jangan marah..Nanti kena jual..Agagaga

              Kredit to Peja untuk gambar ni

              Nak kredit free tak?Klik la kalau berani

              21 comments:

              wazy said...

              bahaahahahah
              wakenebeb wakenebeb =)) =))

              fAiRy PrInCesS said...

              hahaha.. asal mahal sangat??

              ST said...

              Siotlah.... ciss. ;;)

              Lady Waleane said...

              ala.. kalau yang tu mahalla 250.. hehe..

              chubb90 said...

              nak mac book apple tu btol2...huhuhuhuhuhuhu

              zuar said...

              wazy: bro..sabaq no.mana dpt notebook baru rm250.hehe

              fairy princess: mahal sebab logo apple kena buat manual..keh3

              ST::-p

              lady waleane: susah tu nak buat logo lukis pakai tangan..hak3

              chubb90: amikla kalau tak malu:-p

              Wan Zulqhairi said...

              hahaahahahaah... lawak kottttttttttt....
              apple punyer pasal kannnn..

              FiQ HaiDzir said...

              terkene jap aq... ces...!! yeye aq baca... grrrrr..... nasib da cakap awal2 kalau mara kene jual... hampurass mazbaaass... agugguugugugu... btw, mmg aq terkono.... ahakksss.... =))

              zuar said...

              wan zulqhairi: wan..lupa ayat belakang..apple polistren..keh3

              fiq haidzir: keh3.wakenabeb!sabaq noooo

              Eza said...

              hahahhaa.cis

              safwan said...

              hahahhaa...mati2 aku prcaya tadi...
              siap ckp dgn mmbe aku ag....
              skali tgk pic....
              hahahahahhah...

              zuar said...

              eza: hahaha..burger cis

              safwan: kalau nak bgtau pun xpe..srh drg tgk sndiri la naa..hahaha

              hans said...

              cessssssssssssss
              aku pun gigih lah tempat dekat hang kan bro?
              hahahaha
              rupa2nya polisterin ja
              ceit

              Update Terbaru Senarai Penaja Untuk 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

              GadisGula-gula said...

              dah siap sedia ngan fon dah na taip number tuk tempah! adess!

              zuar said...

              hans: bagus dah tu ada semangat cmtui.. hanis.teruskan.jgn patah semangat.hahaha

              gadis gula2: tekan la cepat..tunggu nak angkat je ni..hahahaha

              hans said...

              hahahahaha
              sengal hang noh
              hahahahah

              Jom Ramai - Ramai Join 'Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda'

              aida4eva said...

              cis cis cis~~~ geram pun ade :p

              zuar said...

              hans: sengal macam team arsenal..ahahaha

              aida4eva: jgnla geram2..nanti kena jual..lelong pun boleh..ahahaha

              Diving Courses said...

              haha..nak share...

              zuar said...

              diving course: share la.hehe

              Anonymous said...

              tk lawak langsung....

              :)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

              Post a Comment

              Singgah je???Komen la sikit.:-D

              Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

              Artikel Sensasi

              Blog Archive