Tuesday, February 15, 2011

Home » » [Video]Superb Goal by Wayne Rooney Man Utd vs Manchester City 2-1

[Video]Superb Goal by Wayne Rooney Man Utd vs Manchester City 2-1

Share

[Video]Superb Goal by Wayne Rooney Man Utd vs Manchester City 2-1

Sape peminat MU kat sini yang tak tengok MU vs Man City 12/2/2011 haritu??Memang best gile kot. 2 2 team serang menyerang tapi MU gak menang, dapat pulak gol last minit..Cantik siot..Superb wa cakap sama lu..Sapa lagi yang score kalau bukan Wayne Rooney yang ketandusan gol sebelum ni..Haha.Sekali gol nah!!Ambik ko!Terpaku kejap Joe Hart bola gunting sampai koyak jaring gol..Ehh!!Tipu la tu..Hahaha

Korang yang tak tengok lagi boleh tengok video kat bawah ni ok..Rugi kalau tak tengok..Kalau yang dah tengok pun nak tengok lagi boleh je..Tak de masalah..Haha. Buat fan-fan lain selain fan MU kalau nak ulang banyak kali dipersilakan la na...Hahaha


Meh tengok kat bawah ni meh..Tapi video yang embed kat bawah ni tak berapa nak berkualiti.



Kalau nak yang berkualiti tengok kat link bawah ni..Link ni tak boleh embed sebab owner video ni dah disable..Kedekut..Kah3(Jangan amik ati no owner video ni^_^)




Sekarang ni Chelsea nombor 5, Liverpool nombor 6 kan dalam carta:-p??

2 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Mu takde tandingan :D

zuar said...

miss lolly: dah semestinya la kn..ahaha..cik lolly pong fang MU gak la ni??good2..haha.kali ke 2 komen sini ye dak?:-p

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive