Monday, February 21, 2011

Home » » Wanita Seluruh Dunia!! I love U !!

Wanita Seluruh Dunia!! I love U !!

Share
 
Wanita Seluruh Dunia!! I love U !!

Wahai wanita yang ada kat dunia ni..I love u all!Muah3!!


Ngehehe.Buang tebiat agaknye nak kiss-kiss plak. Makan penampau Hantu Kak Limah ngan balak-balak semua wanita ni mampuih..Thihihi.

Tapi i memang sayang semua wanita yang jengok blog ni pun..Laki tak payah..Nanti jadi gosip panas masuk Melodi! Hua3.Tak de la..Jangan la marah..Nanti korang yang bernama lelaki dah tak nak masuk sini lak.^_^.Sayang semuanya...........

Kali ni saya cuma nak share satu lagu ni..Project Pistol - Wanita Seluruh Dunia..Tu yang sayang wanita-wanita semua ni..Muehehe. Lagu lelaki seluruh dunia takde plak kan.:-p.

Saya tujukan lagu ni buat wanita-wanita yang baca entri ni k. Best tau lagu ni..^_^.


Lirik Lagu Wanita Seluruh Dunia - Projek Pistol

Wahai wanita..
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa, umur atau rupa
Oh..asalkan kau wanita..

Kau buat ku gila..
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh..lirikan mata senyuman manisnya
Oh..kau buat aku tergoda..

Wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua..

Wahai wanita..
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata.. 



Sayangilah ibu anda juga dengan sepenuh hati^_^

3 comments:

deCrewz said...

1st time dengar..hu3

Miza Yusof said...

ist time gak dengan lagu ni. hehe :)

zuar said...

decrewz: best tak decrewz??huhu

miza: ok x lagu ni miza^_^

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive