Wednesday, March 2, 2011

Home » » [Gempar]Lady Gaga Lahirkan Makhluk Asing

[Gempar]Lady Gaga Lahirkan Makhluk Asing

Share

[Gempar]Lady Gaga Lahirkan Makhluk Asing

Makhluk asing?Wujud ke makhluk asing?Kalau wujud kat mana diorang tinggal sekarang?Marikh?Musytari?Pluto?Matahari?Mau hancur lebur badan makhluk asing a.k.a alien kalau dok kat Matahari..Huhu.

Siapa Lady Gaga?Lady Gaga pun keturunan makhluk asing gak kot. Kalau tak macam mana boleh lahirkan makhluk asing ye dak?Heboh dah ni satu dunia yang Lady Gaga selamat melahirkan seekor makhluk asing.

Kalau tak caya try baca berita KOSMO! kat bawah ni:


NEW YORK - Penyanyi pop Amerika Syarikat (AS), Lady Gaga mencipta satu lagi kejutan apabila dia muncul dalam klip video terbarunya, Born This Way, lapor beberapa buah akhbar semalam.
Dalam klip video itu, Lady Gaga menjadi seorang ibu yang melahirkan makhluk asing.

Detik-detik penyanyi tersebut melahirkan makhluk asing itu disiarkan dalam klip tersebut yang menunjukkan dua wanita membantunya bersalin.

Penyanyi itu membuat aksi yang kurang manis apabila dia menunjukan detik-detik semasa mahu melahirkan anak tersebut.
Dalam klip video tersebut, dia muncul dengan mekap seperti makhluk asing selain memakai seluar dalam dan coli semasa menari.
Lagu Born This Way muncul sebagai lagu paling laris di laman muzik dalam talian, iTunes di seluruh dunia.
Lebih satu juta lagu itu dimuat turun dalam tempoh lima hari baru-baru ini.- Agensi





Sekarang ni terbukti sudah yang makhluk asing memang wujud..Si Lady Gaga ni yang punya keje...Koh3

Memang layak Lady Gaga jadi makhluk asing sebab fesyen dia pun pelik-pelik tak pernah di pakai orang.



Nak iPad tak??Klik sini

1 comments:

zmah said...

Salah satu cara menarik perhati orang lain.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive