Saturday, March 5, 2011

Home » , » Rezeki Bulan 3 Dari Nuffnang dan Says.my|First Time Cash Out

Rezeki Bulan 3 Dari Nuffnang dan Says.my|First Time Cash Out

Share

Rezeki Bulan 3 Dari Nuffnang dan Says.my|First Time Cash Out

Alhamdulillah...Sampai jugak akhirnya...Huhu...Dah lama tunggu cheque dari Nuffnang ni sampai. Cheque dah lama sampai tapi tak dapat kat tangan^_^. Sebabnya sampai kat kampung di Kedah nuuuu..Saya pulak kat Shah Alam..So, nak tak nak terpaksa la suruh family pos dari Kedah 2 hari lepas....Jeng...Jeng...Jeng.........



First cheque ni hangpa tau dak..Tak la banyak mana pun..Ada la dalam 5 angka sebulan..Sila jeles..Kah3. Penipu besaq. Ingat macam Redmummy ke nak dapat 4 - 5 angka sebulan. Boleh la cukup-cukup makan je. Walaupun tak banyak macam otai-otai tu semua tapi saya bersyukur sebab hasil usaha selama ni mendatangkan hasil jugak..Ni sebab korang semua punya pasal la!:-p. Kalau bukan sebab korang tak mungkin saya dapat cheque ni ye dak. Thanks kawan-kawan semua yang sudi singgah sini.I lap u..Koh3.

Apa yang buat lagi saya hepi bulan ni ialah earning dalam akaun Says.my  yang saya cash out pun dah transfer masuk ke dalam akaun bank ^_^. 


Saya cite ni bukan nak menunjuk tau...Tapi nak buktikan dengan internet ni kita boleh buat duit kalau kena caranya..Kalau kita mengadap komputer, jangan buat aktiviti yang sia-sia tanpa ada hasil..Tapi pastikan aktiviti yang halal dan berfaedah..Jangan jual dadah dalam internet pulak k. Keh3




Alhamdulillah jugak....Awal bulan 3 baru-baru ni dapat la Buffered Earnings yang pertama untuk tahun ni lepas BE lain bertukar jadi Metered Earnings..Pergh!!Lama betul menunggu tau dak. Tapi i faham keadaan cik Nuffnang...Walaupun tak dapat BE saya tetap setia dengan cik Nuffnang..I love u tau..Muah3!Ngehehe

So, korang yang tak beminat nak berblogging jangan risau..Korang boleh buat duit jugak tanpa blog. Meh nak tunjuk..

Pertama sekali korang klik link ni..Ni link Says.my

Korang register kat Says.my

Last sekali korang promote link yang akan dia bagi nanti dalam Facebook ke, Twitter ke...Cukup RM50 boleh cash out dah..Senang tak?


Lasty..Thanks Nuffnang...Thanks Says.my...Dan yang paling special sekali thanks kepada followers blog ni, korang yang sudi singgah sini dan selalu tinggalkan komen contohnya fairy princess, amry, Cik Yana M!B, deCrewz, Hans dll, yang datang sini walaupun tak komen, tak tinggalkan jejak, jadi silent reader je, korang tetap jadi penyumbang trafik kat sini..Thank ya..^_^.

Jangan lupa stay dengan zuarxpdc.com, Says.my dan Nuffnang OK!


Apa nak buat dengan duit ni ye????


16 comments:

mamawana said...

Assalam,
Tahniah, mwana dah 2 tahun bernuff nuff...cipuuuuuut jer.... bila lah layak cash out...hhmmmmm

Laylihamid.blogspot.com said...

nanti bolehla ajar akak ye Zuar.Bukannya pandai sgt ngan it ni esp gajet2 baru.
Duit tu klu hang tak tau nk buat apa belanja akak & family makan pun ok jgk. Dpt pahala lgi..he..he.

mr_mrs mikko said...

besssstnyaa diaa..
aku pn tgh tunggu cek kedua dr nuffnang niii..
hihih

trigyy said...

tahniah2x

amry said...

apa nak buat ngan duit tu erk??? apa kata ko belanja kitorang makan KFC. muehehehehehe....gurau jerk. tahniah bro. aku tak nah cash out lagi. kesian aku, huhu....
aku ingat tag apa ker...lemah semangat aku. kekekekeke..thanx bro

Awan Fantasia said...

senang je if xtau nak buat apa..pos antar ke rumah saya...mesti banyak nie..npe erk org selalu blurrkan nilainya? ;-)

Yiedpozi said...

Tahniah bro...

*Dah cashout tu, taknak belanja Yied makan ke? Hehehe...

~ Cik Azz ~ said...

Pecah kaca, pecah gelas..

Dah baca, sila balas..

Klik la nuffnang kat sinun pulak ya... hahaha.. just kidding...

zuar said...

mamawana: xpe mamawana..kena tarik trafik lg bru bleh cash out..boleh je tu..kena banyak guna teknik nak tarik trafik ke blog kita k..

laylihamid: akak, saya pun xde duit lg nak beli gajet2 tu semua..kurang berkemampuan lg la..haha..nak belanja boleh stkt sorg tu..haha

mr_mrs mikko:waa...tahniah2..cheque kedua tu..skrg ni pun dh bleh cash out cheque kedua tp nak kumpul dlu...tunggu hbs BE satu ni jadi metered dlu.huhu

trigyy: thanks trigyy^_^

amry: tak payah la simpan bebanyak..jangan tamak..cash out cepat2..haha

awan fantasia: xla..mana banyak pun..sebab tu kena blurkan..malu nak tunjuk kan:-p

yied:thanks yied..bleh je kalau setakat yied sorg tu..kena la dtg cni kn..haha

nego said...

klu x silap aku, glitterati aku pernah hilang sebab letak says link sekali dgn nuffnang ads.. tu aku malas nak pakai nuffnang tu

zuar said...

cik azz:tak nak pecahkan..rugi2..haha

nego:aku pon pnh kena tarik dlu..tp aku report kat drg ada je blk status geli2 tu..^_^

shahjiehan said...

nice!!

syahrilhafiz said...

wah, makin ramai yang dah cashout, usaha lebih sikit ye pasni..bagi beribu beraban pulak..:))

zuar said...

shahjiehan: ^_^

syahrilhafiz: tula pasal..bila ntah nk dpt riban2 ni..huhu

deCrewz said...

ahniah2 bro.. Jeles Jai tengok..he3.. Bilalah Jai nak cashout ni, takok penyukat cashout tu jauh sgt..he3

Mr.Kerro said...

mmg xdpt dinafikan says.my cpt naik bbrbnding nuffnang...huhu...tp mrka bdua xleh diltkkn skali kan?..tringin lak rasnya nk buan g nuff tuh..hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive