Sunday, May 29, 2011

Home » , » [Video]Highlight Man Utd vs Barcelona Final UEFA Champion League 2011 29/5/2011

[Video]Highlight Man Utd vs Barcelona Final UEFA Champion League 2011 29/5/2011

Share

 [Video]Highlight Man Utd vs Barcelona Final UEFA Champion League 2011 29/5/2011


Uwaaa....My favourite team udah kalah dengan team dari planet Marikh..Wuhuhuu. Bapak smart diorang main..Memang kontrol kaw2 wa cakap sama lu..Huhu. Memang superb performace dari Barca..Tiada tolok banding lagi..Kemas, laju, cantik..Dah la..Malas nak cakap..Haha..MU kalah dengan team paling kuat di dunia sekarang ni...So, memang boleh diterima..Memang tak dapat nafikan Barcelona memang akan jadi kuasa bola sepak terhebat dalam masa 10 tahun akan datang ni dengan adanya Messi..Messi tu pun datang dari planet Marikh gak tu..Huhu.



Starting Line Up Man Utd UCL 2011

MU plak memang tak boleh nak kontrol sebab bola memang Barca yang pegang..MU tak boleh nak main macam biasa sebab tekanan tak dapat bola..Lagi satu skill player Barca memang betul2 superb..Semua sekali yang ada atas padang memang penuh ber'skill'. So, kalau MU nak menang dengan Barca, kena tingkatkan skill dulu setiap player, beli player berkelas dunia kat bahagian tengah, asah skill passing bagi power dulu..Baru ada harapan nak beat Barca..Tu je.



Starting Line Up Barcelona UCL 2011


So kepada sesape yang tak sempat tengok semalam boleh tengok highlight kat bawah ni..Jangan lupa download k..^_^.Congratz Barca..Congratz MU my favourite team forever..

11 comments:

wazy said...

Boleh tahan corak permainan Barca
Tahniah untuk kedua-dua pasukan

samizul.net said...

Alamak bro, xda yg link full video kah? Ni lah orang2 yg xda Astro ni, keh3..

zuar said...

wazy: bro, memang terbaik gile kot barca..xleh nak wtpe lgsung..huhu

samizul.net: xde la yg full..yg ni pun blm tntu leh thn lama..baik sedut cpt..tkt kena remove..huhu

samizul.net said...

Owh okay.. Sedey wey xda yg full punya, haha. Tengah sedut ni tp line ciput lah pla, uhu.. T.kasih a sudi kongsi. d(^^,)

zairy said...

Barca plg kuat.Hrap Mourinho je lps ni.Belasah Barca musim dpn.Tu pn klu blh mmg.

zuar said...

samizul: kalau ada pun mesti besar..nk download pun susah..huhu

zairy: MU kena dptkan midfield pengganti scholes..klu dlu scholes masa muda2 midfield MU kreatif..

nony said...

barcelona...aku dah agak akn mng..my pebret team..
messi share buffday wif me..oso 1987..
our buffday coming soon..hehehe
GO..GO..GO..Barca

-MuHaMMaD aNuaR- said...

huhuhu
tapi barca maen mmg menyeremkan... :D

TOPAN_85 said...

xbleh nk kater aper.....barca mmng power...tp ak xder kcwa sngt...sbb dh taw...ssh nk klhkn barcan ni...

zuar said...

kalah dengan team yg memang tengah perform, mmg terbaik terganaz memang bleh terima..huhu

Hans said...

asal aku nya komen tak ada?
hahahahha
Barca memang hebat
cayalah Barca
M.U?
ekekekek

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive