Monday, August 8, 2011

Home » , , » Suara Pelik di Website Yahoo!

Suara Pelik di Website Yahoo!

Share

Suara Pelik di Website Yahoo!


Kita selalu je bukak website Yahoo! tapi kita tak sedar yang website Yahoo! ni tersembunyi satu rahsia...Misteri....


Apa rahsianya??


Ada suara pelik dan menyeramkan....


Kat mana nak dengar?? 



Tapi sebelum tu korang kena ada earphone @ speaker untuk dengar.



Korang bukak website Yahoo!




Korang tengok betul-betul logo Yahoo! kat atas sekali tu..




Cuba korang letakkan mouse kat lambang "!"..




Lepas tu korang try klik..Dan tunggu sampai dengar satu bunyi....



Dengar ke tak????Sereeemmmm????Hehehe

10 comments:

Wadi AR said...

dah try. tq

Famili Ceria said...

wah ...betol la ada bunyi...


Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/

pinky_liscious said...

erk... betol ke tipu?? btw nanged innit...

zuar said...

try la nak tau betul ke tipu k:-p

Anonymous said...

xde bunyik pon nipu je :-L

Anonymous said...

yahoo tereee...

Siti Faaizq said...

yahoO!!..tu jerr

Anonymous said...

dh try, btk kali..tak de pun...cuma dgr bunyi klik mouse je...itu ke?

zuar said...

ade la bunyi..salah tekan tu..hehe

nang.it86 said...

beeehhh.... serem neh

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive