Sunday, September 11, 2011

Home » » Dapat 3 Buffered Earnings dari Nuffnang Serentak!

Dapat 3 Buffered Earnings dari Nuffnang Serentak!

Share
 Dapat 3 Buffered Earnings dari Nuffnang Serentak!

Wuhuhu..Blog ni dapat 3 buffered earnings serentak la beb dari Nuffnang!(Orang lain dapat 10 rilek je kan). Bukan pe, sebab ni first time ni dapat 3 iklan serentak. Kalau sebelum-sebelum ni satu-satu je masuk..Paling banyak pun 2..Kali ni ada 4..Yang lama tengah running ada la satu.Suke3^_^.

Cek pun tak tau la na apa requirement diorang ni bagi BE. Kalau tengok blog ni tak dak la trafik tinggi mana pun. Tapi Alhamdulillah la sebab Nuffnang ni baik hati nak bagi kat blog cek yang tak seberapa ni kan..Toche3!!. Tak sia-sia cek setia dengan Nuffnang^_^. Korang yang sudi singgah sini pun thanks jugak sebab ada gak trafik kan. Kalau tak sunyi la blog ni:-p

Ni la iklan untuk buffered earnings yang tengah dok running sekarang ni kat blog ni. Digi Blackberry Bundle Prepaid tu yang dah lama..




DiGi Blackberry Bundle Prepaid



VW Scirocco R Cup 2011



Celcom SAMSUNG GALAXY TAB 10.1


Sony E-Mount NEX C3





Thanks to Nuffnang sebab sudi letak iklan kat sini. Lepas ni boleh kot nak bagi lagi kan?^_^

3 comments:

BeloG MTT said...

Seronokkan bila dapat BE tapi sedih bila cepat betul jadi ME.. Hehe :D

Beckhrooy said...

macam mana boleh jadi ME?

zuar said...

belog MTT:tu la..kalau sebulan BE lekat kan best.mesti masyuk pye.huhu

beckhrooy:yg tu kena tya nuffnang.huhu

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive