Tuesday, September 13, 2011

Home » » Gambar dan Harga Perodua Myvi 1.5 Extreme 2011

Gambar dan Harga Perodua Myvi 1.5 Extreme 2011

Share

Gambar dan Harga Perodua Myvi 1.5 Extreme 2011


KUALA LUMPUR 9 Sept. - Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) menjangka Myvi 1.5 yang baharu akan menyumbang kepada kira-kira separuh jualan bulanan daripada 8,000 unit model Myvi.

Myvi 1.5 yang baharu akan tersedia di kesemua 178 bilik pameran Perodua di seluruh negara dari 15 September, kata Pengarah Urusan Datuk Aminar Rashid Salleh.

Dalam satu kenyataan hari ini, katanya, jika diambil kira kejayaan Myvi 1.3 sebelum ini, edisi baharu itu dikeluarkan berikutan permintaan dari pihak-pihak tertentu yang mahu mendapatkan Myvi yang mempunyai kapasiti enjin lebih besar.

"Myvi 1.5 baharu itu kini hanya dikeluarkan secara eksklusif bagi pasaran Malaysia dan disasarkan kepada eksekutif muda dan di bandar yang mahukan kereta yang sporty dan premium,” katanya.

Tempahan bagi variasi premium dan sporty dibuka dari 12 September manakala harganya akan diumumkan pada hari pelancarannya.

Sejumlah empat variasi, yang termasuk variasi multimedia, kedua-duanya dalam transmisi manual dan automatik tersedia dalam lima warna.

"Kesemua bilik pameran Perodua akan dibuka sehingga lewat malam bagi menampung pelawat yang ramai dalam tempoh beberapa hari selepas pelancaran itu,” kata Aminar Rashid.

Mengenai Myvi 1.3 katanya, tempahan dan jualan kereta itu terus mencatatkan peningkatan yang baik sejak pelancaranya pada Jun tahun ini.

"Perodua telah menerima tempahan 34,000 unit dengan 18,000 telah diserahkan sehingga ini,” katanya. - Bernama


Sumber: Utusan Online


Gambar-gambar brochure Perodua Myvi 1.5 Extreme













Sumber: Buy Perodua












Sumber: blog e-kereta.com


Pelancaran Perodua Myvi 1.5 Extreme akan dilancarkan hari ni..Sama-sama kita tunggu pelancaran nanti..Kalau ada gambar menarik nanti saya akan update. Hari ni ada open house company saya kat SACC Mall plak. Tak boleh nak ikut perkembangan sangat:)



Pelancaran Perodua Myvi 1.5|Gambar Perodua Myvi 1.5|Harga Perodua Myvi 1.5|Pelancaran Rasmi Myvi 1.5 Extreme

5 comments:

Tengku Nizam said...

aku copy , aku bagi backlink, kite kongsi ek, hihihihihihi

zuar said...

tengku nizam: boleh bro:)

Sharinginfoz said...

mesti ramai yang berebut ni.....

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Kuning n pepel tu pehh.

mmg berhajat nak beli myvi ni jugak :)

zuar said...

sharinginfoz: confirm berebut punye la..sebab masa myvi 2011 hrtu kuar pun ada ura2 nk kuar extreme ni mesti drg tangguh smpi kuar yg ni dulu:)

cik lolly: cik lolly pki la keta volkswagen..mst cun pya la.hehe

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive