Sunday, October 30, 2011

Home » » Gajet Terbaru di PC Fair PIKOM ICT Mall November 2011

Gajet Terbaru di PC Fair PIKOM ICT Mall November 2011

Share

Gajet Terbaru di PC Fair PIKOM ICT Mall November 2011

PESTA jualan perkakasan, perisian dan perkhidmatan berkaitan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT), PC Fair 2011 kembali lagi untuk pusingan akhir tahun bermula 3 hingga 6 November di gedung ICT terbaru, Pikom ICT Mall di CapSquare, Kuala Lumpur.

Pesta jualan anjuran Persatuan Industri Komputer dan Multimedia Malaysia (Pikom), itu diadakan di 14 lokasi di seluruh negara setiap tahun termasuk dua kali di Kuala Lumpur bagi memberi peluang kepada orang ramai mendapatkan produk berteknologi terkini.

Presidennya, Shaifubahrim Salleh berkata, PC Fair akan mengetengahkan lebih banyak inovasi perkomputeran mudah alih, peranti tablet dan kamera digital yang dihasilkan dengan hubungan jaringan Internet.

“Pengunjung pasti tertarik dengan alat serta produk baru yang dipamerkan, malah mereka boleh merasakan sendiri pengalaman menggunakan pelbagai peralatan itu nanti,” katanya.

Menurutnya, Pikom pertama kali mengadakan PC Fair di CapSquare dan sempena sambutan ke-25 Pikom, pihaknya turut menawarkan hadiah bernilai RM300,000 kepada pengunjung yang bertuah.

Pengunjung juga boleh menyertai aktiviti yang dijalankan bagi memenangi Apple iPad, Samsung Galaxy Tabs, kamera digital Canon, netbook Dells, pengawal suara komputer, GPS, USB dan banyak lagi barangan yang boleh ditawarkan.

Sementara itu, untuk pembelian RM100 bagi setiap satu resit layak untuk cabutan bertuah untuk mendapatkan hadiah kereta Mazda2 1.5 DN78 RAB (edisi khas) yang bernilai RM100,000.

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive