Saturday, October 29, 2011

Home » , » Rihanna Gila Sex??

Rihanna Gila Sex??

Share
 
 Rihanna Gila Seks??

27 Okt - Demi 'keperluan' diri sendiri, penyanyi "California King Bed", Rihanna, sanggup berhabis duit lebih AS$1,500 (RM4,692) di sebuah kedai menjual barangan seks.

Dipetik daripada laporan NY Post, Rihanna telah singgah di kedai Lovestore dan membeli barangan seperti permainan seks, gari, lilin wangian dan juga pakaian dalam ketika berada di Paris baru-baru ini.

Satu sumber memberitahu The Sun, "Dia tahu apa yang dia inginkan dan tidak memerlukan sebarang bantuan ketika membeli. Dia kelihatan gembira dan seperti tergesa-gesa ingin pulang ke hotelnya."

Rihanna yang digosipkan bercinta dengan model muzik video terbarunya berjudul "We Found Love", Dudley O'Shaughnessy, juga dikatakan mengambil masa selama lima minit sahaja di kedai seks tersebut.

Penyanyi berusia 23 tahun ini kemudiannya dilihat memegang buku imej grafik aksi lesbian oleh Ellen Von Unwerth yang telah dibeli di kedai tersebut.

Ini bukanlah kali pertama Rihanna dilihat di kedai seks. Pada Mac lalu, dia dilihat berada di luar sebuah kedai seks The Tool Shed di Sydney, Australia dengan membawa dua bag penuh barangan yang dibeli. Kemudia pada Julai lalu, Rihanna sempat singgah di Wanda's Adult Emporium di Ottawa, Kanada bersama penyanyi Drake yang dilaporkan bekas teman lelakinya.

2 comments:

Hans Hanis said...

adesss
dasyat rupanya rihanna nih

Razil Tahir said...

takde kerja + duit melambak
ini la jadinya....

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive