Friday, October 7, 2011

Home » , , » [Temuduga Terbuka] Jawatan Kosong Offshore dan Onshore Shapadu Energy & Engineering Sdn Bhd

[Temuduga Terbuka] Jawatan Kosong Offshore dan Onshore Shapadu Energy & Engineering Sdn Bhd

Share


 [Temuduga Terbuka] Jawatan Kosong Offshore dan Onshore Shapadu Energy & Engineering Sdn Bhd


Kepada sesiapa yang berminat nak kerja di Offshore dan Onshore dalam industri minyak dan gas untuk jawatan-jawatan yang tersenarai kat bawah korang boleh datang untuk sesi temuduga terbuka kat JTK Kemaman 15 Oktober 2011 dan di KSB 16 Oktober 2011 nanti ok. 

Untuk interview jawatan engineer, kita akan buat screening dulu dan akan ada second interview kemudian bagi yang terpilih. Bagi yang mempunyai pengalaman sahaja kita akan interview untuk semua jawatan di bawah. Minimum pengalaman yang diperlukan adalah 2 tahun dan ke atas.


Ok. Kat bawah ni antara jawatan-jawatan yang akan dibuka untuk sesi interview:


Nama Syarikat/Kontraktor:
Shapadu Energy & Engineering Sdn Bhd

Jenis Industri:
Minyak dan Gas

Tarikh:
15 Oktober 2011(Sabtu)

Masa:
9 pagi hingga 3 petang

Tempat:
Ruang Legar JTK Kemaman
Bangunan Persekutuan Kemaman
Jalan Melur, 24000
Kemaman, Terengganu


Tarikh:
16 Oktober 2011(Ahad)

Masa:
9 pagi hingga 3 petang

Tempat:
Bilik Temuduga Tingkat 1,
Bangunan Pentadbiran B,
KSB





Jawatan Kosong:

Mechanical & Piping Engineer

Electrical & Instrument Engineer

Safety Promoter

Painting Inspector

Fitter Foreman

Blaster Painter Foreman

Rigger Foreman

Scaffolder Foreman 

E&I Foreman

Fitter

Rigger Scaffolder

Welder




So, kalau yang berminat boleh hantar dulu resume kat saya di azuar@shapadu.com.my ataupun boleh datang terus untuk sesi interview nanti. Kalau nak datang nanti, bawak sekeping gambar berukuran passport, maklumat diri yang lengkap, sijil-sijil berkaitan dan salinan kad pengenalan.


Kepada korang yang berminat untuk datang interview, kita jumpa kat sana ok^_^. Sebarang pertanyaan kalau ada abang-abang, adik-adik korang yang berminat nak datang tu boleh tanya kat bahagian komen ni.


Jawatan kosong Offshore|Kerja kosong Offshore

48 comments:

Hans said...

apa lagi
cubalah nasib

mohd fazillah said...

saya ad boset,medical dan smart card tapi saye xde pengalaman lagi.adakah layak untuk memohon?

zuar said...

mohd fadzillah: boleh hantar resume dlu.kita review dlu

Anonymous said...

salam..abg zuar..sy da antr resume kt emel..

Anonymous said...

kalu htr resume saje nk pegi interview mcm ner nak contact..ad no fon x???

zuar said...

kalau ada experience boleh datang interview nnti

Anonymous said...

azuar,bg fon no..ak nk tanya byk benda ni..bleh?ak nk apply gk tp nk tanya sket..-firdaus rahman skmab

rizuan said...

askum..saya rizuan..saya nk tny bila pulok ade temuduga terbuka pasal keje kat offshore...

zoeyla said...

salam...ade lg ke kekosongan ntk welder?

Anonymous said...

SLM.. ADE KOSONG AGI X UNTUK WELDER? SILE EMAIL KAT prettywomen_108@yahoo.com
trm ksh..

Anonymous said...

masih ade ke????

Mohd hazrien said...

Salam abg zuar. Saya berminat dan ingin memohon apa2 jawatan yg bersesuaian dgn sijil safety saya.. Masih ada kekosongan jawatan lagi untuk saya mohon?

Anonymous said...

asalamualaikum,ada lg tak tawaran utk mechnical technician atau millwright?Kalau ada tlg hubungi saya ke no ni 0197851639 atau emil saya ke aniesham_74@yahoo.com.terima kasih

Anonymous said...

ASSALAMUALAIKOM ..saya baru abs blajar di politeknikkuching serawak bahagian elektrical petroleum dan sekarang sy baru saja ambil couse mis-boset...saya minat sngat berkrja dalam bidang elektrical...kalau ada kekosongan jawatan untuk saya tolang lah emailkan pada nasriaisamuddin@gmail.com n nie no hp saya 0136910764.

Anonymous said...

samekom..saya amir rabi dari sandakan sabah..mahu tanya ttg jwtan kosong offshore nie..pengalaman saya pernah keja kapal perdgangan?

Anonymous said...

sy bg resume n dh lulus temuduga ni dlu,die accept sy n jnji nk bg jwtn utk offshore n onshore sbg rigger wlaupn sy ade cert fitter..bnyk kali sy follow up di HQ Office shapadu phase 2,die ckp sruh tggu..tp smpai skrg bl0m ade jwpn..sy tolak request dari cmpany laen smata2 tggu twaran ni..-(mohd shahir haniff bin abdul rohim)(881021-11-5361)(013-6439391)

Unknown said...

Salam...saya mempunyai pengalaman bekerja selama 9 tahun dalam bidang mechanical dan electrical tetapi tiada pengalaman kerja offshore...saya mencari pengalaman baru terutama kerja offshore..jika masih ada kekosongan email saya di sparrowhawk659@yahoo.com

Anonymous said...

blaster/painter ade kosong dok?? nok suroh jdi formen pong boleh gop...

wan said...

Salam.sy xde pengalaman dlm bidang ni n ada ijazah dlm building tech.layak x sy mohon ape2 jwtn u offshore

Anonymous said...

salam bile ad test welder.....untuk darat je....offshore smart kD TKDE LG....klu ad info kabo ah sepatah...senang je email kite dkpe.....tkde welder HELPER pun dkpe dh...buleh diprtimbangkan....wsalam

Anonymous said...

Sya smartcard ad,ptw ad,&safety cos adew..cmne boleh x dpt keje dlm apew2 bidang..pernah naik flatform ensco 105 n bekok C..tlg laaa...nk byar bil hospital mak ni..daa 4bulan menganggur ni..naik ensco 105 buat inspection mpi,brg slumberger yg daa mati data sijilnye..bln puasa pon jika dpt keje pon sanggup naik..raya kt sana lg ok..tlg laa...my fon number0133196645

wan serry said...

Salam..untuk blasting n paiting level 2 ade kosong lagi x?

wan serry said...

Salam..untuk blasting n paiting level 2 ade kosong lagi x?

norfaiszol othman said...

salam...saya study offshore engineering di kemaman,, campany syapadu ini terima tak orang untuk menjalakan latihan indusrti? kalau terima mintak tolong infokan balik..joe 0139366322

Anonymous said...

salam.. nak tnya lagi tak kerka kosong offshore/onshore.. jika ada, inform kan pada saya...
TQ..TQ

epool89@yahoo.com

Anonymous said...

salam abg zuar , kalau macam saya tak ada pape boset smua tu boleh ke sy masuk offshore ?? tapi mmg sy btl2 nk kerja offshore tu .. sy orang susah ingin ubah smua tu .. tolong la bang ni no saya 0162650141 .. apa yg patut sy buat ..

Anonymous said...

sy da antar resume kt abg nuar.....sy ade pngalaman ckit kt mmhe....skunk tgh cari peluang kerja kt kmaman.....boset xde.....abg nuar review dlu resume yg sy antar....

Anonymous said...

Salam..sy mmg tringin sesgt nk keje offshore ni.ble lg ade open interview.plsss...klu ade blh email sy (sas_e30@yahoo.co)...mntk tlg pd smua bro2 ngan otai2 yg sedia ada

Anonymous said...

Kpd smua bro2, otai2 sy mmg teringin la sesgt nk keje offshore ni.pengalaman keje bah power @ utilities slama 8 thun.mntk tlg pd smua klu ade jawatan kosong atau temuduga terbuka.email kt sy (sas_e30@yahoo.com)...mgharap sesgt ni.

Aie Deveroux said...

ada job kosong tuk mechanic/technical/diesel fitter/mechanical x?
sy freelancer rig mechanic singapore company tp smart card xd.bosiet-tsb suma baru renew

Anonymous said...

sy ahmad shafiq izwan ingin bekerja di o0ffshore
certificate yang ad MIS BOSET/FIRE WATCH
tiada pengalaman...smart card blum ad..

Nashzerin nashriq Ahmad said...

Hai...sye nie ofshore jugak..tapi bhgia catering...kalau sye nak mntak compny kmu org mcm mne ye..coz pngalaman sye nie cafering jee...tlong emel kat sye nashzerin@0808yahoo.com..terima kasih

Anonymous said...

Ada keje kosong dok lg?

Anonymous said...

salam...nk minta jawatan e&i foreman...ada team sendiri...da lama keje dlm oil&gas...kalau ada kosong pls info..0198204277 or kfhysal@yahoo.com..tq

Anonymous said...

Salam, nk tny job utk radio operator..sy ada cert from ALAM..GMDSS CERT..ex navy convert to maritime malaysia..sbg RO..experience slm 12 thn..ingin mcuba kerja di offshore..klau ada kekosongan sy ingin mencuba..tel 0148174982...0145261367

Anonymous said...

tolong bg detail ..ada kerja kosong ag x kt ksb,,fidadayang@gmail.com,,
tel:01119564617

Anonymous said...

salam...ada jawatan kosong lagi tak bagi tahun 2013??saya berminat dan ada sedikit pengalaman dalam elektrikal...alieeeg@yahoo.com..mohon sangat-sangat ni..harap dapat dipertimbangkan..0177934460

Tasha Rahman said...

salam,ada lagi x jawatan kosong offshore 2013?jika ada boleh encik informkan kepada saya di tasharahman88@gmail.com

Tasha Rahman said...

salam encik,jika ada kekosongan jawatan offshore, mohon sangat2x encik informkan.....0199857627, adik saya betul2x berminat untuk bekerja offshore.

Budaq baeq said...

salam...ada lagi x jawatan kosong offshore 2013?jika ada boleh encik informkan kepada saya di 0145182201 @ budaqbaeq_1311@yahoo.com..

YuZ said...

salam..
ada tak kekosongan dalam bidang QA/QC Welding Inspector (CSWIP 3.1)?

Anonymous said...

Asalam...ad lg ke jwtan utk welder?

Anonymous said...

salam...sy ade pengalaman 1thun je dlm bidang ni...tp just onshore je...sy bru saje wat mis-boset...cert yg sy ade FW...semua kerja sy boleh buat,kecuali cofinedspace,coz xde cert...law ade kekosongan lagi sila inform...ni no sy 014-5126501 ..atau email fareby69@yahoo.com...tq

akhmal jamil said...

salam abg zuar . sy akhmal lepasan kolej perkapalan EAST ACADEMY KUANTAN . pihak kolej kami mnyediakan tnaga platih yg mahir dlm catering offshore . jika ad kekosongn bole call no 09-5173536 . memerlukn pekerjaan dgn segera ! trima kasih

Anonymous said...

salam tuan...sy ada pengalaman welder 15 thn bekerja di spore spt shipyard dan contruction,klu ada kerja offshore welder boleh contact sy no 0137063495/0197237212.-NIK.terima kasih.

Anonymous said...

saya sarahan. E/I fitter. kalau tuan ramai pakai E/i saya ramai boleh kol saya no.0178149844

wanrozey said...

sy pnh bkerja di offshore bhagian ctering sbg western n eastern cook chef,bakery.tp mbooset n smartcrd dh lme expired.xmampu nk smbung.klau ada cmpeny blh smbungkn,ptg gji ke,cl sy 0104176248

Anonymous said...

klu ad twaran2 lg tlg email asri_welder@yahoo.com

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive