Saturday, November 12, 2011

Home » , » [Gambar] Fesyen Berani Mati Terbaru Fasha Sandha

[Gambar] Fesyen Berani Mati Terbaru Fasha Sandha

Share







Kredit to Roti Kaya
  
Majlis Pelancaran Majalah LISA versi Malaysia bertempat di The Intermark, Kuala Lumpur pada hari jumaat bertarikh 11/11/11

Antara artis lain yang datang seperti Lisa Surihani, Nur Fazura, Liyana Jasmay, Awal Ashaari, Sazzy Falak, dan Shaheizy Sam

Makin lama makin sendat, makin sexy. Ntahpape >_<


Gambar Seksi Fasha Sandha dalam Majalah Lisa|Fasha Sandha Terkini|Fasha Sandha 2011|Fasha Sandha Seksi


29 comments:

Rieyah Jamil said...

still nmpak perut tu buncit gak.. haha.. pergi slimming centre la wei.. badan bkan cantik sangat pon dok tayang..
*no offense*

coachnike28 said...

artis kita dah mula lupa tatasusila berpakaian...

Ainim SuJu said...

Astaga...mengucap saya tgk gmbr minah ni.

tlg jgn keterlaluan dlm berfesyen.

HAMBA ALLAH said...

salam blogwalking...
sexy... menarik... terbeliak sekali...hahahah
tapi tak sedaplah mata ni memandang...
melayu pada diri ISLAM pada nama... tapi akhlak pada siapa yeee.... sory kalau kata2 ni menyinggung.... wassalam

Dr Zatiel Ismail said...

;)) nampak gemuk pulak si Fasha ni? mmg berani!

naim said...

Salam..

:((

Apabila nama pada ic sahaja.. :

jom singgah:
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/gempak-artis-malaysia-miskin-kerana-tak.html

Scarlett O'Hara said...

Ni jugak fesyen berani masuk neraka.

Mr. J said...

wau..cantik da bomb!

zuar said...

die nak tiru miera liyana ni..huhu

♪ cik katak ♪ said...

hodoh lah :p

Anonymous said...

awk 2 da le xcomeiii..xpayah la dedah2 cm 2 skali..

sabree hussin said...

macam telanjang

Tinta Asmara said...

meluat !!

Anonymous said...

minah ni sebenarnya dah desperate nk berlaki..... takut tak laku...tu yg buat special offer tu.... setakat ni belum ada yg nk ambil secara rasmi.... so masih terkontang kanting la.... kalau boyfriend dia sayang dia tak kan dia biarkan org lain tengok barang terlarangnya..... so fikirkan la......

Anonymous said...

agak2 la..klu mau bfesyen..tlalu ikut2 kan hollywood la ni.;))

Sandha L Danielle said...

tak berani nak comment takut anak2 ti jd cmtu..selisihlah hendaknya.

Anonymous said...

adoi ttup skit..nmpk lmak la kak fasha oit..x takut hukum allah kew????

Anonymous said...

apa perasaan ibu nya bila tgk anak berpakaian begini.......atau ibunya pun menggalakkan lg??????

zuar said...

no komen..hehe

Anonymous said...

mak ayh la malu tgok ank cmni!!!

zuar said...

hehe.tau xpe

anies syeira said...

at IC jea ISLAM ,tapy cam kafirr !

Anonymous said...

mcm xde beza je artis melayu yg beragama Islam dan artis barat...buka sana,buka sini....dedah segala bnde....bek xpyh pkai je baju lau dh tringin sgt nk dedah smua...buka je la semua....buat malu jee....dlu mmg minat gler r ngn minah nie....tp mkin hari mkin melampau....tlg laa cket...awak tu public figure cik fasha.....cuba hormat cket agama Islam...

Anonymous said...

awak ni bajet cantik je kan?? yakssss!!! (tgn kedada,mata ke atas)...tak hormat Islam langsung....

Anonymous said...

So cheap!!

Anonymous said...

Geli je...fasha mmg biadap. Hukum dibuat main2. Melampau. Fasha yang bodoh dan kolottttt.....

Anonymous said...

pergh..pancut kat tetek dia bes oo..

Anonymous said...

otak xpikir kot

Anonymous said...

Jgn tlalu over komen org tw,dri sndri blum tntu OK

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive