Sunday, November 27, 2011

Home » , , » Gol Jarak Jauh Menarik Nazmi Faiz Malaysia vs Bahrain

Gol Jarak Jauh Menarik Nazmi Faiz Malaysia vs Bahrain

Share


Biodata Nazmi Faiz Mansor
Nama : Muhamad Nazmi Faiz bin Mansor
Nama Panggilan : Nami, Nazmi
Tarikh Lahir : 16 Ogos 1994
Tempat Lahir : Kuala Lumpur
Umur : 17 Tahun
Tinggi : 1.67m
Posisi : Pemain Tengah


Video gol jarak jauh menarik Nazmi Faiz Malaysia vs Bahrain 2-3 



Apa yang berlaku malam ni tak payah dikenang lagi. Malaysia perlu improve lagi game kalau nak pergi lagi jauh. Main dah cantik cuma sebab masalah kecederaan yang buat Malaysia jadi huru-hara sekejap last-last minit tu. Nazmi Faiz Mansor keluar, Irfan injured tapi kena main jugak sebab dah tak boleh tukar. Kalau bukan sebab masalah tu rasanya Harimau Malaya dah boleh berpesta malam ni. 

Tapi apakan daya..Bola tu bulat..Yang di depan tak semestinya akan menang..Yang penting cuba lagi lain kali, pertingkatkan lagi permainan. Insyaallah Asia Tenggara dengan Asia tak mustahil boleh ditawan! Walaupun Malaysia kalah, tapi Malaysia tetap di hati!Malaysia Boleh!Harimau Malaya Boleh!

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive