Saturday, November 3, 2012

Home » , » Majlis Pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil

Majlis Pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil

Share

Majlis Pernikahan Diana Danielle dan Farid Kamil

Akhirnya, Diana Danielle milik Farid Kamil dengan sekali lafaz di Hotel Flamingo By The Lake, Ampang bertemakan perkahwinan dalam taman pada 03/11/2012, jam 9.12 pagi tadi dengan mas kahwin sebanyak RM10,000.

Farid, 31 menerima 7 hantaran iaitu sebentuk cincin dan dompet, tepak sirih, album foto, sebuah mini bike Kawasaki KSR 1000, majalah Polo International, produk wangian Hugo Boss dan manisan.

Manakala Diana Danielle, 21 pula menerima 5 hantaran berupa sebentuk cincin, wang hantaran bernilai RM20,000 nilai emas, sebuah mini bike Kawasaki KSR 1000, sirih junjung, telekung dan Al-Quran.

Majlis resepsi bagi pihak perempuan akan diadakan sehari sebelum hari ulang tahun kelahiran Diana Danielle, iaitu pada 21/11/2012 dan bagi pihak lelaki akan berlangsung pada bulan Disember.

Malam ini jam 9.00 malam, liputan eksklusif perjalanan percintaan pasangan ini akan disiarkan di Astro Ria dan Astro On-The-Go. Tahniah Diana dan Farid Kamil! Sama cantik, sama padan:-).
 
Sumber foto: Ohbulan!

dan

Facebook MIG


Gambar Majlis Akad Nikah Farid Kamil Diana Danielle|Farid Kamil Diana Danielle Nikah 03 November 2012|Diana Danielle Wedding|Farid Kamil Wedding

 

3 comments:

Unknown said...

cantik!!! tahniah ;;)

Unknown said...

cantiknya..simple ja..cute :D

Premium Beautiful said...

sweet couple. congrats to both of them :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive