Thursday, January 23, 2020

Cara Daftar Fingo / Sign Up Fingo

Share

Cara Daftar Fingo / Sign Up Fingo

1. Download Apps Fingo di Google Playstore
2. Sign Up menggunakan nombor handphone / Facebook / akaun Google
3. Masukan inviter code [683JAB]
4. Selesai daftar / sign up sila WhatsApp saya di bawah
=====================================
Ataupun
2. Dah masuk, kemudian klik "Daftar Percuma"
3. Kemudian ikut langkah - langkah seperti dalam gambar
4. Selesai daftar / sign up sila WhatsApp saya di bawah

Tuesday, January 7, 2020

Fingo Tiada Kaitan Dengan Boy Iman

Share

Fingo Tiada Kaitan Dengan Boy Iman

KUALA LUMPUR – Fingo Sdn. Bhd., (Fingo) operator pasaran e-dagang sosial menafikan pihaknya telah menjalin kerjasama dengan Kelab Komuniti Usahawan Selebriti Malaysia (KUSM) yang turut dikenali Fingo star.

Fingo dalam satu kenyataan menegaskan, syarikat itu turut tidak terlibat membuat anjuran pada majlis perasmian KUSM baru-baru ini.

Jelasnya, kehadiran wakil Fingo pada majlis perasmian itu adalah atas daripada jemputan pihak penganjur itu sendiri.

“Pihak kami tidak menandatangani atau membuat sebarang perjanjian mahupun kerjasama dengan KUSM atau Fingo Star.

“Kami menasihati jika terdapat aktiviti menggunakan ‘trademark” atau hak cipta nama atau logo, ia memerlukan kelulusan daripada syarikat Fingo Malaysia Sdn. Bhd..

“Jika tidak, ia akan dianggap menentang kepentingan perniagaan kami. Syarikat kami tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap pihak yang tidak bertanggungjawab,” jelas kenyataan itu.

Baru-baru ini Kementerian Pembangunan Usahawan (MED) turut menafikan ada penglibatan pihaknya dengan program KUSM atau Fingo Star.

Dalam satu kenyataan, MED menafikan ada penglibatan baik secara langsung atau tidak langsung.

Ia ekoran paparan laman sosial milik Datuk Boy Iman pada 26 November lalu yang menyatakan ada penglibatan MED dalam program anjuran Fingo (M) Sdn Bhd dan Kelab Usahawan Selebriti.- MalaysiaGazette


Join Fingo sekarang bersama zuarchicharito Team. Klik link di bawah untuk sign up.


Monday, January 6, 2020

Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Risiko Dengan Fingo

Share


Buat Duit Dengan Handphone Tanpa Risiko 
Dengan Fingo

Perhatian!Fingo Bukan Scam @ Skim Cepat Kaya!

Ingat!Fingo sangat sesuai bagi penggemar shopping online.
..
..
..

Apakah Kelebihan menjadi ahli Fingo?

Tak perlu jual produk
.
Tak perlu pos barang
.
Hanya ajak kwn2 shopping di Fingo. Cuma copy dan paste. Budak sekolah pun mampu buat
.
Terdapat lebih daripada 5000 produk dalam Fingo.
.
Setiap kali shoper berbelanja di Fingo, kita dpt komisen 10%
.

Macam mana nak jadi sebahagian daripada ahli Fingo? Klik link di bawah dan sign up.
.
.

.

.

.

Kenali apa itu Fingo?

​Fingo ialah platform e-commerce terbaru yang berada di market Malaysia sebagai alternatif selain dari platform sedia ada seperti Lazada, Shoppe dan lain-lain.

Bezanya barangan di Fingo lebih murah dan berpatutan kerana di ambil terus dari kilang serta memberi peluang kepada ahlinya menjana pendapatan yang amat lumayan.

Ada tak yuran pendaftaran menjadi ahli?
Tiada. Pendaftaran percuma sebagai pembeli Shopper (SH) dan nikmati voucher bernilai RM5.

Kalau daftar apa kelebihannya?
Anda layak memasuki apps Fingo yang mengandung kurang lebih 6000 barangan setakat ini yang anda boleh dibeli dengan harga lebih murah kerana barangan terus dari kilang dan pastinya original disamping menikmati diskaun-diskaun hebat yang ditawarkan dari masa ke semasa. Menjelang tahun 2020, Fingo akan menambah lagi  produk-produknya untuk memenuhi kehendak pelanggan dan dijangka akan meletup setanding lazada dan shopee.

Cara pembayaran jika shopping di Fingo?
Ada 3 kaedah pembayaran
1. Kredit kad
2. Online banking
3. 7 eleven

Bagaimana nak JANA PENDAPATAN melalui Fingo?
Menjadi promoter Fingo.

Macam mana nak jadi promoter?
Upgrade akaun anda dari Shopper(SH) ke PS (Preferred Shopper).

Macam mana nak upgrade?
Klik butang PS dalam Apps Fingo. Beli salah satu barang yang tersenarai berharga minimum RM199. Dengan RM199 anda dapat menjana pendapatan yang lumayan.

Apa yang saya dapat selepas upgrade?
Anda akan dapat barangan yang ada beli tadi serta link untuk tujuan promosi Fingo.

Bagaimana menggunakan link promosi Fingo?
Anda boleh kongsikan link tersebut atau copy & paste ke Whatsapp, Facebook dan lain-lain untuk menjemput rakan-rakan atau sesiapa saja menyertai & mendaftar sebagai ahli Fingo di bawah anda serta mengembangkan rangkaian perniagaan anda. Anda akan mendapat komisen secara purata 10% dari pembelian ahli di bawah anda.

Contoh jika ahli tersebut membeli barang berharga RM100.
Jadi anda akan dapat RM100 x 10% =RM10
Jika ada 100 orang, anda dapat RM1000
Jika 1000 orang, anda dapat RM10,000
Komisen ini akan dibayar melalui bank akaun anda pada setiap seminggu sekali melalui bank akaun yang anda telah daftarkan.
Yang lebih menarik, anda dibayar RM50 setiap kali ada ahli shopper (SH)dibawah anda upgrade ke Preferred Shopper (PS). Jika ada 10 orang ahli dibawah anda yang upgrade, anda dapat 10 orang x RM50 = RM500. Ini belum termasuk kelebihan bila naik pangkat ke level yang lebih tinggi.

Bagaimana nak survey barangan di Fingo?
Daftar dahulu sebagai ahli biasa/Shopper (SH) secara PERCUMA dan nikmati voucher pembelian percuma bernilai RM5. Selepas pendaftaran anda boleh melihat sendiri barangan di Fingo.
Bagaimana nak daftar?
Cara-cara pendaftaran percuma.

1.  Klik link di bawah:-


2. Tekan JOIN
3. Tekan SIGN UP
4. Masukkan No. phone dan tekan SEND code.
5. Code sampai melalui SMS, masukkan Code di ruangan VERIFICATION CODE dan buat PASSWORD untuk login ke apps anda.
6. Tekan SIGN UP dan selesai.


Salam Hormat

Shopping Online Dapat Cashback

Share

Shopping Online Dapat Cashback

Mesti ramai yang selalu shopping online kan? Tau tak korang yang kalau korang shopping online korang boleh dapat balik duit tu. Tak dapat banyak dapat sikit pun jadi la kan. Dari duit tu keluar macam tu je. Baik shopping tapi sikit - sikit duit masuk lepas tu cash out.

Dengan kata lain korang shopping online lepas tu dapat cashback. Makin banyak korang shopping online makin banyak la korang dapat. Hmm sape tak nak kan?

Banyak syarikat yang join antaranya:-

Shopee
Lazada
Zalora
Ebay
Taobao
Nike
Agoda.com
Booking.com
TouchnGo
Food Panda
Malaysia Airlines
Expedia
AliExpress

dan lain - lain. 

Makna kata kalau korang beli dari syarikat - syarikat tersenarai kat atas korang akan dapat semula cashback dan korang boleh cashout ke dalam akaun korang. Syarikat yang tersenarai tu dah bekerjasama dengan aplikasi bernama Shopback. Shopback yang akan bayar dekat kita lepas kita shopping dengan syarikat - syarikat kat atas tadi.

Jadi tunggu apa lagi. Korang boleh register kat sini dan boleh start shopping online lepas register untuk dapatkan cashback.

Selamat bershopping!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive