Monday, January 6, 2020

Home » , » Shopping Online Dapat Cashback

Shopping Online Dapat Cashback

Share

Shopping Online Dapat Cashback

Mesti ramai yang selalu shopping online kan? Tau tak korang yang kalau korang shopping online korang boleh dapat balik duit tu. Tak dapat banyak dapat sikit pun jadi la kan. Dari duit tu keluar macam tu je. Baik shopping tapi sikit - sikit duit masuk lepas tu cash out.

Dengan kata lain korang shopping online lepas tu dapat cashback. Makin banyak korang shopping online makin banyak la korang dapat. Hmm sape tak nak kan?

Banyak syarikat yang join antaranya:-

Shopee
Lazada
Zalora
Ebay
Taobao
Nike
Agoda.com
Booking.com
TouchnGo
Food Panda
Malaysia Airlines
Expedia
AliExpress

dan lain - lain. 

Makna kata kalau korang beli dari syarikat - syarikat tersenarai kat atas korang akan dapat semula cashback dan korang boleh cashout ke dalam akaun korang. Syarikat yang tersenarai tu dah bekerjasama dengan aplikasi bernama Shopback. Shopback yang akan bayar dekat kita lepas kita shopping dengan syarikat - syarikat kat atas tadi.

Jadi tunggu apa lagi. Korang boleh register kat sini dan boleh start shopping online lepas register untuk dapatkan cashback.

Selamat bershopping!

0 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive