About Me

Share

About Me

Nama  pemilik blog ni Muhamad Azuar. Korang boleh panggil zuar je..

Tarikh lahir: 25 Mac 1987 

Berat: 65kg

Tinggi: 173 cm

Tempat lahir: Baling, Kedah. Sapa orang Baling??^_^

Hobi: Main internet, dengar lagu, main game, main futsal.

Peminat setia pasukan Manchester United sejak dari sekolah rendah.

Masa muda-muda dulu belajar kat Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Baling(SMKAB). Lepas habis jadi pelajar sekolah, sambung belajar lagi dalam jurusan Diploma in Public Administration(Diploma Pentadbiran Awam) di UiTM Kedah.

Lepas habis diploma sambung lagi ambik Bachelor in Administrative Science (Hons) @ Ijazah Sarjana Muda Sains Pentadbiran (Kepujian) di UiTM Shah Alam. Kedua-duanya kos ni bawah fakulti yang sama Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi. Kalau korang nak sambung baik sambung kos ni..Best oooo...

Sekarang ni dah berkerja dan akan terus berkerja. :-p





15 comments:

forblogger said...

Keep in rock ! :D

Anonymous said...

best ke fsppp..STRESS..-ex fsppp

Anonymous said...

cam ner nak berhubung dengan sedara....jika ada masalah komputer yang boleh dikongsi..:D

i-zun said...

OOO..pemalu sedara ni ye..hehe

Anonymous said...

hai zuar............pemalu jugak awak nie kan huhu.

medic | integrity | analogy said...

Handsome lah, hihihi,,,, MORE fans lu bro, hehehe.... mmg Zuar !

Anonymous said...

lau bt praktikal kt shapadu blh ker?

Anonymous said...

wah...terbaik pnya org...huhuhu...

basier_basiaq said...

sakan mu la ni dih.....bagus2,,,
dah jadi blogger yg berjaya,,,,

basier_basiaq said...

sakan mu la ni dih....
dah jadi blogger yg berjaya....
huhu

Anonymous said...

nk tnye sikit boleh???

macam mana eh kalo nak transfer movie yg dah direcord melalui astro beyond ke hard disk?? perlukan jawapan.. plz share.. tq :)

Anonymous said...

peminat xpdc ke ?

Anonymous said...

study admin science kn.? is all the subject is fun.? and now you work as .?

Adam Haiqal said...

wahhh senior di uitm kedah dulu :)

makin maju dlm bidang blogger nampak?

Anonymous said...

Hi.. ilmu yang amat berguna ada disini.. kalau nak tanya lebih lg pasai teknology blh tak? apa cara yg paling senang contact? -UiTM Shah Alam

tq

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Singgah je???Komen la sikit.:-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Sensasi

Blog Archive